Pytasz pytającego, co to jest? : D
Nie chciałem tego pisać, ale sądząc po tych fotkach, z tego pieca już chleba nie będzie. Tzn. jest szansa na odratowanie i plon, ale problem wygląda na bardzo poważny. Osobiście wyjebałbym na śmietnik i zaczął od nowa.
Stosujesz się ściśle do dawkowania odżywek? O tym, co tak naprawdę poszło nie tak mógłby powiedzieć ktoś, kto na hydro ma wieloletnie doświadczenie, a ja tylko ogarniam w teorii, jak to działa.
Być może nie chodzi bezpośrednio o pierwiastki, ale o warunki dla korzeni - jak zdecydujesz się na finisz, sprawdź je koniecznie. Jeśli będą ciemne i jakby podgnite, to masz problem z tlenem. Możesz też mieć problem z temperaturą. Stosujesz się do jakichkolwiek poradników?
Moja "specjalizacja" to outdoor, a tam wszystko jest dużo łatwiejsze, bo w zasadzie natura robi większość rzeczy za mnie.
Podsumowując po pilnowaniu pH niewiele się poprawiło. Po dodaniu przez kolejny tydzień siarczanu magnezu pomidorki zaczęły odżywać. Nowe listki i pędy wyglądają na zdrowiusieńkie. Zielone i żywe. Zawaliłem przez pH. Nie mogły wystarczająco wchłaniać pierwiastków. Miot leci do kosza bo starsze liście zżółkły całkowicie i już nie zachodzi proces fotosyntezy. Budsy będą cienkie i słabe. Ostrzegam hydro fanów że tydzień bez kontroli kończy się szybko i dramatycznie hehehe. Jezus chytrus Thx jeszcze raz. Pozdrawiam.
Hydro daje właściwie pełną kontrolę nad dietą krzaków, ale ma to swoje minusy właśnie w postaci bardzo szybko postępujących problemów. W ziemi wszystko dzieje się wolniej i ona wybacza wiele.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.