Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 521 / 0
drama queen music w tle

o kim piszecie? ambitnie przewinąłęm stronę i więcej tego czytać nie chcę

tl.dr ?
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 4603 / 2207 / 1
10 marca 2022PeterDoherty pisze:
Jakby mu sie udalo mnie przekręcić co (nieudolnie) próbował, to właśnie bym rozkopywał jego grób. Nie mam zamiaru pisać szczegółów, powiem tylko że typ chciał się nawpierdalać alpry, zolpidemu, morfiny i oksykodonu na mój koszt. Widocznie w końcu przywalił taki miksik :D Dodam, że mieszkał niedaleko mnie. Szkoda, że pokasowałem PW.
Potwierdzam. Lolek w ostatnim roku zdecydowanie poszedł na ostro. Z mojej wiedzy walił na pewno duże dawki oxy (240+) i eksperymentował z fentem. Co Pisał tez o innych "chęciach spróbowania", ale tutaj pewności nie mam. On od roku, czy 2 był tak załamany jakością maku w sklepach, że poszukiwał czegoś, co ten mak zastąpi. Szkoda, bo chłop potrafił prowadzić kulturalny, merytoryczny spór na poziomie, co rzadko się tutaj zdarza.
  • 1974 / 521 / 0
"był tak załamany jakością maku w sklepach"

dobry powód, żeby się wylogować
  • 4603 / 2207 / 1
Przeczytaj całość, a dopiero potem wyciągaj "daleko idące merytoryczne wnioski";), bo żałość z Ciebie bije, jak z banderowskich polityków.
  • 1621 / 1029 / 7
Doprawdy, wywlekać jakieś brudy po śmierci to już poniżej krytyki.
  • 2876 / 99 / 0
@CATCHaFALL sami cnotliwi tutaj przecież postują, nie?
Jasne, próba wyjebki, jeśli takowa miała miejsce jest naganna, aczkolwiek wciąż nie wiem skąd zainteresowany miał pewność, że lol miał wobec niego nieczyste intencje.
Tak czy siak jeżdżenie po trupie chyba można już sobie podarować.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3554 / 579 / 1
No więc jasne- padło hasło zolpidem.
Spoiler:
Przestanmy juz dywagować.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5101 / 880 / 0
Wolałbym wysłać na tamten świat Jasia Kapele. Zabierzcie sobie Jasia Kapele z internetu a oddajcie Lolka.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3182 / 369 / 0
Nie mówię konkretnie o lolu bo nie znam sytuacji, ale wyjebki tuż przed śmiercią to znany motyw. Wystarczy wspomnieć Nozera. Na końcu równi pochyłej zostaje sama desperacja i każdemu może się zrobić już na serio wszystko jedno i trzeba o tym mówić, nie udawać że nic się nie stało bo X nie żyje a "o zmarłych nie mówi się źle".
  • 1974 / 521 / 0
Ziołozioło chyba podobny manewr odjebał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.