Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
@Demis do mnie też coś pisał jakiś czas temu, ale, że rzadko zaglądam to wiadomość się zdezintegrowała, także już się raczej nie dowiem o co chodziło.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3455 / 555 / 2
Co sie stalo z ujebanym nie ma go juz dlugo na forum. On ma schizofrenie i opio nie bierze mysle ze po prostu robi przerwe od forum

?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 28 / 0
Nie wierzę. Nie odzywałem się na forum od dawna. Wchodzę przypadkiem i lol nie żyje. Co on odjebał. Nie wierzę że hel przedawkował przypadkiem. Ja go zawsze pamiętam z działu PST, on tam się trzymał twardo gdy u mnie już IV leciało. Spoczywaj w pokoju*
  • 3542 / 577 / 1
07 marca 2022Mefistofeles1945 pisze:
Co sie stalo z ujebanym nie ma go juz dlugo na forum. On ma schizofrenie i opio nie bierze mysle ze po prostu robi przerwe od forum

?
On jechał na benzo... nieszczęsny jeszcze żyje
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1894 / 306 / 0
@Demis Chciał zrobić jakiś "interes"? Na moje ładnie obrachowane obniżona tolerka brakiem klepaczy i przykręceniem pieca a później wyjebki i przedawkowanie heroiny. No sorry to nie był typ, który by tak zginął przez przypadek. lol nie umarłby jak głupek. Chciałbym żeby to się okazało ściemą.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2876 / 99 / 0
@IamYourFather
Narracja jest ponoć taka, że na alkohol, pregabe i zdaje się, że jakieś benzo jeśli dobrze pamiętam zdecydował się na pierwszy hel. Ponadto ponoć był na przerwie od opio więc tolerka spadła - taki miks może świadczyć o przypadku.
"Czuję się gwiezdnie"

• 1894 / 306 / 0
Ale on był z forumem za pan brat i wiedział o interakcjach lepiej niż jeden lekarz. A o połączeniach opio/benzo to już na pewno wiedział doskonale.
  • 2876 / 99 / 0
alkohol i duże doświadczenie, pewność siebie - niejednego już zgubiły.
"Czuję się gwiezdnie"

• 1894 / 306 / 0
Ta faktycznie zaczął latać na benzo od niedawna to gubi ludzi szczególnie nowicjuszy i wkręcił sobie hel na alprze też mogło się tak zdarzyć, że przypadek. Ciężko wyrokować. Aczkolwiek przedśmiertne wyjebki na ludziach często występują przed premedytowanym samobójem. Wiem z tego, co tutaj czytam.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2022 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
Można tylko zgadywać, prawdy zapewne nie dowiemy się nigdy.
"Czuję się gwiezdnie"

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.