Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
katul pisze: to brzmi jakbys oskarzala dxm o uczucie bezmozgu, dosyc powazny zarzut.
Przez dxm to ja już nawet mj nie palę, bo chcę żeby mój biedny podtruwany mózg wrócił do normalności.
HappinesSearcher pisze: Alienacja z reguły tylko na zjeździe dexowym day after.
Ja umrę
Ja umrę...
HappinesSearcher pisze: Mnie dxm w miksie alkoholowym skutecznie pozwolił zabić nieodwzajemnioną miłość na kilka dni...po prostu nie myślałem o niej i pomogło mi to przez jakiś czas.
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
dr satan pisze: Ja po dxm robie się strasznie kochliwy
Na zjeździe nawet nie wiem, 'dzień po' jestem bezmózga i ciężko mi myśleć o sobie i własnych stanach.
Chociaż wątpie, na jakąkolwiek miłość gdyby ktoś mnie zobaczył podczas fazy DXM'owej
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
a wiec jednak deks (albo moze moje burzliwe zycie i jego doswiadczenia) zmienil mnie i to sporo. Co raz czesciej sie alienuje, coraz czesciej zamykam w swoim malym swiatku, najczesciej swiecie muzyki, z dala od innych ludzi...
nauczylam sie nikomu nie ufac i stosuje ta zasade. nauczylam sie ze w tym chorym swiecie tak naprawde jestem sama i musze sobie sama radzic.
mysle ze Dexter mial duzy wplyw na zmiane mojego sposobu postrzegania rzeczywistosci oraz jej ocene.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.