Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 184 / 25 / 0
@DistortedMan zolpidem nie raz jadłem w dawkach typu 80mg dziennie, właśnie o taki efekt mi chodzi żeby zniknąć na ten tydzień dwa i nic z tego nie pamiętać.
@Odklejony mam opioranol w postaci Sympramolu 50mg cały czas na stanie i tak średnio mi pomoga jedynie to lekko uspokoić mnie może nic więcej, i raz zadziała raz nie. Właśnie teraz siedzę sobie słucham jakichś smutów. I myślę czy może nie jebac tego i dalej brać. Ale tak sobie myślę że nie nie mogę, muszę być facet a nie pizda, jak nie zrobię tego teraz to bym bardziej "od jutra" Wiem że po prostu mózg się o to upomina i zrobi wszystko żeby dostać kolejną dawkę. Najtrudniejsza walka to ta z samym sobą. Dzięki za odpowiedzi, trzymajcie się :)
  • 186 / 36 / 0
Trochę to głupi pomysł, bo to nie jest anestetyk do wprowadzenia w śpiączkę kliniczną, ale ok, Twoje zdrowie. Bankowo rozregulujesz sobie naturalny sen. Pomyśl nad opiekunem, bo jak na serio chcesz się "wyłaczyć" to może to mieć rożne efekty i konsekwencje...
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 9 / / 0
@yupwhiteisbeautiful trzymaj się mocno sam jestem po odtruciu miałem brać co drugi dzień żeby się nie uzależnić znowu fizycznie wytrzymałem tydzień i lecę już 3 dzień w dawce 1g dziennie. Psychika po długim ciągu może do siebie dochodzić nawet do 3 miesięcy polecam Ci wizytę po prostu u psychiatry powiedzieć całą prawdę dostaniesz jakieś benzo i ssri wyciągnie Cie to do góry i być może nie wrócisz do Tramalu. Zresztą branie ssri a Tramalu mija się z celem jest niebezpieczne więc może to by była twoja blokada że biorę ssri to nie mogę trampka.. Uwazaj na siebie.
Uwaga! Użytkownik Odklejony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
Wpadły mi w ręce ostatnio tabsy 75mg tramadol + 25mg deksketoprofen. Tramala próbowałem dawno temu kilka razy w dawkach do 300mg, ale to były retardy. Myślałem dziś spróbować 150mg, ewentualnie może 300 a do tego jakieś palonko, ale obawiam się tej drugiej substancji. Może by to jakoś wyekstraktować, czy dawki do 100mg deksketoprofenu nic mi nie zrobią?
Dodatkowo 3 dni temu jadłem DXM, ma to jakiś wpływ?
  • 17 / 1 / 0
Ja jadłem po 150 mg deksa i oprócz lekkich bóli żołądka rano nic mi nie było ale każdy organizm jest inny.Ogolnie to masz skudexe czy coś innego?
  • 57 / 29 / 0
Kocham Tramal i szczerze? Mogłabym go szamać dożywotnio /gdyby nie tolerancja/dzień dnia na okręte wcinałabym ten przysmak. W sumie tak robię. No cóż. czyt. feeling wyparcia⚫Taste pogryzionych tabletek ani krzty mnie nie odrzuca więc dziwię się co poniektórym ziomkom z Hypcia, że....bleee itd. Dawki dzienne to 500mg/600mg. Oczywiście mogłabym spokojnie zarzucać więcej ale sumienie mi nie pozwala? Zresztą i tak mam krzyżówkę bo mieszam trampka z benzo. Jest bezpieczniej i więcej frajdy. Jak dla mnie...ogólnie korzyść większa od bupry. Jest chill plus fajne pobudzenie. Nic dodać nic ująć. That's why tak tego tramca kofffam. Rzecz jasna nie namawiam do brania bo co by nie było trampek uzależnia ale dla takich ludzi jak ja czy inni userzy na tym forum, śmię twierdzić, że to idealne rozwiązanie na doła, zarzucić tramadolek😎 Pozdrawiam 😉
***more is less'less is more*"
  • 25 / 2 / 0
27 lutego 2022Szymeck970pl pisze:
Ja jadłem po 150 mg deksa i oprócz lekkich bóli żołądka rano nic mi nie było ale każdy organizm jest inny.Ogolnie to masz skudexe czy coś innego?
Nie było żadnych odpowiedzi to zacząłem studiować wszystkie tematy, nawet znalazłem ten z lekiem który miałem (tak to była skudexa) i stopniowo zarzucając doszedłem do 300mg. Z początku lekko przewracało mi się w brzuchu, ale to było jeszcze przy pierwszym przyjęciu, z resztą po każdym dragu tak mam xD
Było okej, żadne problemy nie wystąpiły.
  • 17 / 1 / 0
No właśnie ja mam tak samo srednio leci 300 -450 trampka i było git
  • 32 / 3 / 0
heja wszystkim,
Biorę czasem Tramadoll, sporadycznie 0,5 skudexy np raz na 3-4 dni. Głownie aby odreagować i tak poprawić nastrój...
jestem teraz w Niemczech i mam tutaj lek jak - Tilidin 100mg/8mg Retard. Czy to jest tramal ? czy silniejszy niż tramal ? Brał ktoś to ? w PL jest nieosiągalny.
drugie pytanie to czy np 50mg też Retrard - można pokruszyć np. ? aby uzyskać lepszy efekt. Bardziej mi chodzi o dłuższym działaniu leku. jak pisałem wyżej, jak wezmę połowę skudexy to działa przez pół dnia. Mam małą wagę około 64 kg , 174 cm. Będę wdzięczny za odp.
  • 17 / 1 / 0
Ten lek chyba zawiera tilidyne ale nie jestem pewny na 100% , a tak ogólnie to zazdroszczę że pół ta sama ci starcza
Zablokowany
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.