Ooo melodynka
Może wcale tej stazy nie potrzebowałeś, jak żyły są widoczne, to się wręcz nie poleca.
Za to jak masz już pozapadane/niewidoczne, to brak stazy do zabiegu powinien być karany garem smoły w piekle.
No i często wręcz wtedy się nie puszcza całkowicie nawet zacisku, żeby nie wypaść z ledwo wypompowanego bata.
Używał ktoś jeszcze stazy z allegro? Polecacie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Stoczyłam o to rozmaite dyskusje z wszelakimi ekspertami i tak zagorzali stimiarze ifaouwcy mówili mi w większośc, że za dużo wody daję,
kilka mm3 wystarczy.
Do miksow z h robię sobie średnie stężenia, ale zwykle wody nie oszczędzam. Ale nie chcę się też przelewać. Puchnę. Jakie szkody jeszcze są znane w wyniku stosownia zbyt stężonych roztworów? Oprócz tego, że można łatwiej przedobrzyć?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.