4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Niemożliwe
  • 4894 / 853 / 0
Bzdura. Jak najbardziej mozliwe że na escitalopramie mefedron nie działa, do tego ten mix może wywołać zespół serotoninowy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 35 / 0
Siemano. Ejj ma ktoś na to jakaś teorie? Albo mam tak porysowany beret i burdel w głowie albo mi nie można dawać substancji psychoaktywnych, dziwnie siev zachowuje czasem...?!

Ale do rzeczy, lądowałem z ziomkiem Mefke i.v po 0.3g-0.4g na strzał, ziomek bomba konkret, a ja co?! Lekkie drętwienie ręki takie przyjemne i nic, leżę i czekam na bombę, może liznelo mnie leciutko i tyle.

Brałem Sertraline, zostałem tylko przy Pregabalinie 300-450mg, max 600mg dobowo. Ale SSRI nie biorę już 3tyg, odstawiłem na własną rękę bo albo nie działały albo nie wiem ocb. No jak to jest możliwe że sniffem ciut lepiej smyra, a kanalizacja prawie nic i to takie ilości.. Za dużo? Za mało? Lol

Jedyne co, to leżałem na "czuja", nic nie spałem, całą noc i nie chciało mi sie spać cały dzień i byłem w stanie jak po kawie cały dzień.
  • 3206 / 176 / 0
@Swiezzy

Hej,

Ciut lepiej smyra nosem? Coś mi się wydaje, że to myślenie życzeniowe. A teoria moja, to to SSRI, plus ta prega. SSRI potrafi wyłączyć ludziom działanie mefedronu, efekt potęguje się wraz ze stażem przyjmowania SSRI i utrzymuje się po odstawieniu relatywnie długo do stażu. Głównie chodzi o efekt serotoninowy, ale nie tylko. To + resztę fazy wyłączyła Ci prega. Bez tolerki po 300mg jestem w stanie zasnąć po ciągu. GABAnergiki ogólnie zbijają fazę.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 35 / 0
@Limitbreaker
Myslenie życzeniowe? Za dużo oczekuje? Czy blokuję to jakoś psychicznie? SSRI przyjmowałem łącznie 3 lata albo i 4 lata, ale nie ciągiem. Wsm sam nie wiem po co to brałem.. Ostatni ciąg to był escitalopram z rok i sertralina z kolejny rok max 150mg. Na oko ile może to schodzić z organizmu? Aaa, kodeiny też nie brakowało w tym zestawieniu, czasami nawet 2x dziennie 600mg Thioco, tak to codziennie 300-600mg.
Druga sprawa, to najlepiej nic z leków nie brać, może i z 2-3dni. Piwko sobie strzelić i wtedy spróbować potęgę i.v ?

- a może ja po prostu nie potrafię za bardzo zabrać się za tą serotoninę/ dopaminę. Powiem ze jestem wyprany z życia przez ostatnie 3lata 🤬
Pzdr
  • 3206 / 176 / 0
@Swiezzy kilka msc dk roku może trwać ten efekt z tego co powierzchownie czytałem. Szczerze to nie wiem co Ci poradzić. Jeszcze opcja, że miałeś słabego mefa.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Raczej blokada neuronów od ssri.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9372 / 1823 / 2
12 stycznia 2022Swiezzy pisze:
@Limitbreaker
Myslenie życzeniowe? Za dużo oczekuje? Czy blokuję to jakoś psychicznie? SSRI przyjmowałem łącznie 3 lata albo i 4 lata, ale nie ciągiem. Wsm sam nie wiem po co to brałem.. Ostatni ciąg to był escitalopram z rok i sertralina z kolejny rok max 150mg. Na oko ile może to schodzić z organizmu? Aaa, kodeiny też nie brakowało w tym zestawieniu, czasami nawet 2x dziennie 600mg Thioco, tak to codziennie 300-600mg.
Druga sprawa, to najlepiej nic z leków nie brać, może i z 2-3dni. Piwko sobie strzelić i wtedy spróbować potęgę i.v ?

- a może ja po prostu nie potrafię za bardzo zabrać się za tą serotoninę/ dopaminę. Powiem ze jestem wyprany z życia przez ostatnie 3lata 🤬
Pzdr
Albo ćpasz albo się leczysz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 583 / 35 / 0
12 stycznia 2022Limitbreaker pisze:
Szczerze to nie wiem co Ci poradzić. Jeszcze opcja, że miałeś słabego mefa.
mef pierwsza klasa, jeden z lepszych który chodzi po Krakowie. Nie no nie wiem co się dzieje że mną serio.
Wszystko git, fajny dzień. Pojechałem po robocie po temat, przed wdupceniem pozytywny humor, energia itp. Zajebałem druga / trzecia dzidke taka większą i tak się dziwnie zrobiło, niby jakiś nieogar, zero skupienia co się do mnie mówi, wzrokowego też, i ciężkie wyrażanie emocji pozytywnych, za to wkurw, pamiętliwość złego i zwiechy, reaguje szybciej niż pomyślę, a czasem to i mi nawet myśli same z siebie uciekają.. Ile bym przerwy nie zrobił, to rzadko co jest wdupcanie przyjemnością dla mnie 🤬🤬🤬

Czy tylko ja mam zawsze problem ze wszystkim, bez kitu...
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2022 przez Swiezzy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3206 / 176 / 0
@Stteetart
Przecież napisał, że przestał brać SSRI. To przestał się leczyć %-D

@Swiezzy
Z tego co piszesz to raczej kwestia tego, że jak napisałeś "jesteś wyprany z życia przez ostatnie 3 lata". Wierz lub nie, ale po pewnym czasie nagromadzenia takich nastrojów i trwaniu w nich narkotyki przestają wrzucać Cię w pozytywny nastrój, przestają dawać radość. Bez zmiany na trzeźwo nie skorzystasz wtedy z narkotyków.

To jest ten etap depresji, w którym odechciewa się ćpać, bo nawet narkotyki nie działają ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.