Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
09 grudnia 2021STR88 pisze:@Emerson568, możesz sprawdzić czy to ketamina (nie jej czystość czy domieszki innych substancji) testem Mandelin, a pomocniczo Mecke, Liebermann i Froehde.(Da się w jakiś sposób sprawdzić czystość ketaminy, bo nadal jej trochę mam?)
Tak czy siak, spróbuję przetestować tę substancję.
Podziel się posiłkiem, chamie
Droga podania (sniff) na bardzo duży plus tak jak ilość potrzebnego materiału.
Doświadczenie mam na 3 plato DXM i na dawkach 150-300mg czuje sie jak po pigule może.
Wczoraj zjadłem 90mg sniffem tak jak druga osoba która jest zafascynowanym laikiem dysocjantow i jedynie poczulem sie jak po +/- 300mg DXM i dopiero dopalenie ekstraktu mj dało rozpierdol.
Ile ja bym musiał tego walnąć?
I zastanawiam sie nad +/- 90mg DXM i jak wejdzie to wtedy kete, wiem ze na serducho siada ale efekty rozbudzają wyobraźnię
Moja przygoda z K idzie w odstawkę na razie i nie szybko wrócę do niej przez kardioproblemy jakie mi robi nawet poza tripem już.
@DelicSajko
A jak myślisz z tym miksem 90-120mg DXM + Koniamina? Tak czysto teoretycznie ciekawi mnie łączenie tych dysos
Nie mam doświadczenia z DXM w ogóle.
Najgorszy jest mix z alko. Niby pijesz sobie browarki, cyk myk ze sklepiku, a to jest najgorsza rzecz ze wszystkiego ever. Obecnie 5 dzień detoksu od alko i opio, około 2 tygodnie od aryl a pikawa dalej nie chodzi tak jak za młodego Boga acz tendencja jest niezaprzeczalnie pozytywna.
Przypominają mi się słowa Steve'a-O: "I'm killin' myself."
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.