02 grudnia 2021FAMAS1980 pisze: @Adrian3760 , bierze się dla przyjemności i zabawy, a nie krązyć na krawędzi zycia i smierci.. jeden gram naraz? to pewnie koło mefedronu nie leżało tylko ktoś ci wcisnał jakiegoś ceca czy inne dziadostwo :p Może jednak pomyślisz jeszcze raz o odwyku? szkoda życia sobie marnować, bez hejtu oczywiście mój post.
Jest progres
Czemu taki zolty i czemu taki uwalony worek nie powinien sie tak lepic jak jest w krysztale.
Ja jadlem taki ostatnio 150mg robil mega dobrze
0.8g na raz to tylko hardkor zje a takich tez znam haha.
Podziel się posiłkiem, chamie
02 grudnia 2021FAMAS1980 pisze: @DelicSajko , jeśli rzeczywiście jest to 4 mmc i jesteś tego pewny, masz porównanie z tematem z przed lat to miłej zabawy także na pierwszy raz nawet 80 mg sniff będzie konkretne :D
Pewnie jeszcze na łożu śmierci jak w.puli przekaźnikowej zostanie 10proc zasobów to będziesz mówić, że działa jak kiedyś
Zastanawiam się po co siać takie bzdury ?
Ta gadka przeczy wiedzy i zdrowotne rozsądkowi ale młodzi to łykną
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Caly czas mnie gnebi tylko jedno. 3mmc to metafedron a 4mmc to mefedron? Jak to jest? Czy 4mmc to 4mmc a mefedron to mefedron? Chodzi mi o to czy 4mmc to inna nazwa mefedronu.
Ostatni raz brałem jakoś w 2017 roku, chwilkę przed ośrodkiem, na dzień dzisiejszy nie tęskno mi.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
02 grudnia 2021Mefistofeles1945 pisze: Nie ma czegos takiego jak stary dobry mef, mef to mef tylko chodzi o czystosc.
Caly czas mnie gnebi tylko jedno. 3mmc to metafedron a 4mmc to mefedron? Jak to jest? Czy 4mmc to 4mmc a mefedron to mefedron? Chodzi mi o to czy 4mmc to inna nazwa mefedronu.
Metylowany analog metkata to m/efedron
Chlorowy to cl/ephedron
3 to podstawniki meta np meta/m/efedron w skrocie metafedron
Itd
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.