Nie chodzi nawet o bakteriogenność, ale o osmolarność, jeśli mówimy o kwestii zamiany wody na sól fizjologiczną. Dawno temu woda do iniekcji była w apteach bez bibuły, jakiś super mózg postanowił jednak inaczej.
Ja w nl normalnie mogę kupić. Poza tym zrobić też nie problem, dostęp do wszystkiego jest.
Wyjaśnisz coś bardziej ocb w tej różnicy? Bo wodę bakteriostatyczną mam po peptydach co domięśniowo ładowałem i jak do tej pory się sprawdza.
Podziel się posiłkiem, chamie
I widzę też na swoich zajechanych przewodach, że robie sobie mniej ziazi.
Trzeba też nabrać takiej perspektywy, aby różnica byla zauważalna, a jakich to badań eksperymentalnych nie polecam nikomu.
Dlaczego dokładnie NaCl z bio-med punktu może @DexPL najlepiej wyjaśnić.
Poza tym wiadomo, dzisiaj sól fizjologiczna, jutro woda z warsa do przegotowania na łyżce i ostrzenie tępej dzidy dwugroszòwką za garażami.
@Atropolamine
+ szlaban na 5 lat
22 listopada 2021Melodyne pisze: Dawno temu woda do iniekcji była w apteach bez bibuły, jakiś super mózg postanowił jednak inaczej.
Podziel się posiłkiem, chamie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).