Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Może też zjeść bielunia, jak chce halucynacji. @Marhev Po LSD, grzybach i innych psychodelikach halucynacji nie ma.

Ludzie nie opierajcie się na jakiś plotkach, fałszywych wyobrażeniach. Poczytajcie o czymś, co macie zamiar wrzucić.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 11 / 1 / 0
Jak wygląda tolerancja między LSD a DMT? Czy DMT przyjęte - dajmy na to - kilka dni przed kwasem wpłynie jakoś na moc tripa?
  • 2897 / 618 / 10
@lintu, właściwie to nie wygląda. Co prawda w badaniach na szczurach wykryto tolerancję między LSD a DMT, ale w praktyce nie ma z tym problemu. Niektórzy nawet zgłaszają "głębsze" tripy na LSD po wcześniejszym zażyciu DMT. Będzie git jak weźmiesz LSD parę dni po DMT.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2 / / 0
Mam pytanie, jak myślicie czy jeśli mam wadę -3.25 i skończyły mi się soczewki czyli w skrócie słabo widzę, to visuale na około 500ug kwasu będą lepsze przez rozmyty obraz czy gorsze i poczekać aż kupię soczewki?
  • 2897 / 618 / 10
@Galis420, nie pamiętam już czy jest jakaś różnica, ale wizuale i tak będą zachwycać. No i są jeszcze CEVy.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1455 / 594 / 0
@Galis420 jestes krotkowidzem wiec w obrebie pokoju powinny byc normalne natomiast za oknem i na polu raczej gorsze , pytanie czy bedziesz sie czul komfortowo bez soczewek
Druga sprawa 500ug to heroiczna dawka mam nadzieje , ze wiesz co robisz i masz doswiadczenie ... (ja osobiscie nie wyszedlem poza 300 nie czuje takiej potrzeby)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 27 / 4 / 3
Siema, wczoraj zjedzone 3 papierki zwietrzałego? LSD w odstępach 2h.
Działanie od każdego kartona ledwo wyczuwalne 10~15ug. Czy to znacząco wpłynie na tolerancję dzień po?
Tolerancja była zerowa
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2021 przez PK98, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 40 / 4 / 0
Heja, jaką dawkę wrzucić kwasa po 3 dniach? W nocy z piątku na sobotę wrzuciłam 200ug i mam ochotę dzisiaj (wtorek) znowu. 400 pyknie?
  • 1174 / 224 / 23
Bardzo dużo ćwiczę, uprawiam sport, pracuję, uczę się itd. Planuję być ogarnięty emocjonalnie i "przyziemny"
Czy kwas rozreguluje mnie do brudnego hippisa, który twierdzi, że zrozumiał wszechświat i przynosi zawód matce?
Chodzi mi o te przemiany ludzi i to, że jak widzę sajkofanów to często właśnie odstręczające brudasy, które nie wiedzą, że są brudasami.
Czy może lepiej nie tykać przy takim trybie życia sajko? Brałem z 45 różnych substancji w życiu, z 3 uzależnienia za plecami, wiele ciągów ale wszystkie daleko właśnie od sajko i opioidów. Teraz niedawno benzo z-tki wyzerowane i czystość.

Drugie pytanie, czy da się być właśnie takim staroświecko twardo stąpającym człowiekiem, który ogarnia sprawy materialne, rodzinę itd. waląc kwasa powiedzmy raz na miesiąc? Znam osobę, która była bardzo ogarnięta, mogła normalnie być autorytetem i walnęło mu na czerep po tych zabawkach po czym spadł w parę miesięcy do poziomu ezoterycznego menela.

Trzecie pytanie, czy kwas jest naprawdę taki straszny długofalowo czy jeżeli ktoś przeżył masę skrętów, jakieś dysocjacje i różne dragowe cierpienia po których się podniósł to też podniesie się z kwasowego porycia?
  • 3455 / 727 / 9
Egotycy raczej źle psychicznie reagują na kwasa. Ale weź, może runie Ci konstrukcja i przestaniesz kogoś oceniać i odnosić do swojej mega super fajnej osoby, której wydaje się, że dobrze ogarnia życie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).