Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
btw. Strasznie mnie pobudza ta pregaba u was też ma takie działanie?
19 listopada 2021SilverSky7 pisze: Strasznie mnie pobudza ta pregaba u was też ma takie działanie?
Spokojnej nocy życzę.
Dawno benzo nie żarłem a jak na jakieś bym się zdecydował, to własnie relanium okazjonalnie. Pamiętam to uczucie kiedy czujesz się jak chory siup alpra i kilka pregabaliny/piwek i nagle czuć ciepełko i w ogóle zajebiście. Potem trzeba się nauczyć od nowa funkcjonować bez kocyka, w szponach zimna : |
Obecnie obracam się w takich warunkach, z czasem człowiek do tego zimna się musi przyzwyczaić bo ciepło jest tylko w strefie komfortu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.