Tutaj moja wrażenia po 1g :post3451299.html#p3451299
Za drugim razem wziąłem 2g i to już był trip. Nie zapomnę tego dnia.
Tutaj wrażenia z mojego rozdziewiczenia z feniem
@7dni Bierz feniego w prochu i jedziesz na chińskiej wadze z aliexpress 0,000 g. Ja dokupiłem sobie kapsułki i sobie robię dawki 250 mg jak w ruskim leku. L teanine dokup sobie osobno, to dobry suplement.
Z tym, że ja do tego nie podchodze żeby się naćpać tylko wykorzystać ten potencjał na co brali radzieccy astronauci.
Stany asteniczne i lękowo-nerwicowe: dorośli - 250-500 mg 3 razy dziennie. Maksymalna pojedyncza dawka dla dorosłych wynosi 750 mg, dla pacjentów powyżej 60 roku życia - 500 mg. W razie potrzeby dawkę dzienną zwiększa się do 2,5 g.Przebieg leczenia wynosi 4-6 tygodni.
Jąkanie, tiki i moczenie u dzieci w wieku od 8 do 14 lat - 250 mg 2-3 razy dziennie; u dzieci powyżej 14 roku życia - dawki dla dorosłych.
Bezsenność i lęk nocny u pacjentów w podeszłym wieku - 250-500 mg 3 razy dziennie.
Aby wyeliminować zawroty głowy z dysfunkcją analizatora przedsionkowego genezy zakaźnej (otogenne zapalenie błędnika) i choroby Meniere'a: podczas zaostrzenia przepisuje się 750 mg 3 razy dziennie przez 5-7 dni, ze zmniejszeniem nasilenia zaburzeń przedsionkowych - 250- 500 mg 3 razy dziennie w ciągu 5-7 dni, następnie - 250 mg 1 raz dziennie przez 5 dni. Przy stosunkowo łagodnym przebiegu choroby - 250 mg 2 razy dziennie przez 5-7 dni, następnie 250 mg 1 raz dziennie przez 7-10 dni.
Aby wyeliminować zawroty głowy z dysfunkcjami analizatora przedsionkowego pochodzenia naczyniowego i urazowego , przepisuje się 250 mg 3 razy dziennie przez 12 dni.
W profilaktyce choroby lokomocyjnej w kinetozie: 250-500 mg jednorazowo, 1 godzinę przed planowaną podróżą lub w przypadku wystąpienia pierwszych objawów choroby lokomocyjnej. Efekt przeciwpompowania Noofen wzrasta wraz ze wzrostem dawki leku. Wraz z pojawieniem się ciężkich objawów choroby morskiej (w tym nieustępliwych wymiotów) doustne podawanie leku jest nieskuteczne nawet w dawce 750-1000 mg.
W ramach kompleksowej terapii zespołu odstawienia alkoholu w celu złagodzenia zaburzeń psychopatologicznych i somatowegetatywnych w pierwszych dniach leczenia przepisuje się 250-500 mg 3 razy w ciągu dnia i 750 mg w nocy ze stopniowym zmniejszaniem dawki dobowej do zwykle dla dorosłych.
Nie należy stosować dawki podwójnej w celu zastąpienia pominiętej dawki.
U pacjentów z niewydolnością nerek i/lub wątroby przy długotrwałym stosowaniu konieczne jest monitorowanie wskaźników czynności nerek i/lub wątroby.
W przypadku upośledzenia czynności wątroby duże dawki leku mogą powodować hepatotoksyczność. Dla takich pacjentów lek jest przepisywany w mniejszych dawkach.
https://www.vidal.ru/drugs/noophen__38764
Kilka postów wyżej pisałem, że posiadam dwa rodzaje fenibutu: kryształowy i cukier puder i że oba świetnie działają.
W imię nauki i dla wiedzy potomnych zażyłem dzisiaj 2500 mg fenibutu cukier puder i stwierdzam że jest chujowy. To nie kwestia tolerancji bo taka dawka kryształowego zawsze mnie smyra. Działanie jest bardzo subtelne i szału nie ma. Na dodatek źle się to kapsułkuje bo to się zbija, robi się puch, nie chcę wsypać, generalnie 2/10. Mam tego ponad 50 g jak nie 100 g i mam ochotę to wysypać do kibla. Może pomieszam to z kryształowym, zobaczę. W bliżej nieokreślonej przyszłości spróbuję jeszcze dawki 5 g, żeby sprawdzić czy to jest rozwodniona sraka 50% czy to w ogóle koło fenibuta stało.
Następnym razem jeśli będę zamawiał to na dzień dobry pytam vendora czy kryształ czy puch.
Poprawiłem 150 mg pregabaliny i sobię chilluje, życzę miłego weekendu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.