Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
To by się zgadzało też z moimi spostrzeżeniami sprzed kilku miesięcy gdy na ranku latały dwie wersje fenibutu. Sypki, krystaliczny który działał bardzo dobrze oraz ciężki, lepki puder który działał kiepsko i powodował u mnie szereg dolegliwości żołądkowych. Przez tą loterie odpuściłem na dłuższy czas bawienie się fenibutem.
  • 377 / 87 / 0
Sprawiłem sobie fenibut w kapsułkach 500mg razem z L-Teaniną 200mg. Póki co zaczynam i na razie po wzięciu 2 tabletek nie odczułem żadnych efektów.
  • 177 / 53 / 0
Ja za pierwszym razem poczułem 1g fenibutu leczniczo. W sensie, że ogarka, clearhead, lęki zniknęły, wzrosła produktywność, nie wyginało mnie.
Tutaj moja wrażenia po 1g :post3451299.html#p3451299

Za drugim razem wziąłem 2g i to już był trip. Nie zapomnę tego dnia. :patrzy:
Tutaj wrażenia z mojego rozdziewiczenia z feniem %-D post3454402.html#p3454402

@7dni Bierz feniego w prochu i jedziesz na chińskiej wadze z aliexpress 0,000 g. Ja dokupiłem sobie kapsułki i sobie robię dawki 250 mg jak w ruskim leku. L teanine dokup sobie osobno, to dobry suplement.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2021 przez Gulasznikov, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 512 / 57 / 0
Hmm brzmi nie ciekawie, feni i l-theanine razem (w jednej kapsulce)? odradzam takich zakupow, pewnie fenibuta tam jest nie wiele. Jaka firma?
  • 377 / 87 / 0
Tak, w jednej kapsułce. Firma to Swiss Herbal. Według opisu to jest 500mg fenibutu i 200mg l-teaniny. No nic, i tak kupione to stestuje.
Z tym, że ja do tego nie podchodze żeby się naćpać tylko wykorzystać ten potencjał na co brali radzieccy astronauci.
  • 177 / 53 / 0
Według ulotki noofenu (rosyjskiego leku zawierającego fenibut) zalecane dawkowanie to 250 mg trzy razy na dobę. Wtedy ma działanie przeciw lękowe i nie ma fajerwerków związanych z rekreacją. Spróbuj brać na pusty żołądek. Rozkręca się nawet do 4 godzin. Ja lubię mix fenibut + kofeina. Jeśli masz kapsułki po 500 mg to śmiało możesz podbić do dawki 1000 mg. Są osoby, na które fenibut nie działa. Na mnie np. wrażenia nie zrobiła alpra (i całe szczęście!) ale gabapentynoidy jak fenibut czy pregabalina odmieniły moje życie.
Stany asteniczne i lękowo-nerwicowe: dorośli - 250-500 mg 3 razy dziennie. Maksymalna pojedyncza dawka dla dorosłych wynosi 750 mg, dla pacjentów powyżej 60 roku życia - 500 mg. W razie potrzeby dawkę dzienną zwiększa się do 2,5 g. %-D Przebieg leczenia wynosi 4-6 tygodni.
Jąkanie, tiki i moczenie u dzieci w wieku od 8 do 14 lat - 250 mg 2-3 razy dziennie; u dzieci powyżej 14 roku życia - dawki dla dorosłych.
Bezsenność i lęk nocny u pacjentów w podeszłym wieku - 250-500 mg 3 razy dziennie.
Aby wyeliminować zawroty głowy z dysfunkcją analizatora przedsionkowego genezy zakaźnej (otogenne zapalenie błędnika) i choroby Meniere'a: podczas zaostrzenia przepisuje się 750 mg 3 razy dziennie przez 5-7 dni, ze zmniejszeniem nasilenia zaburzeń przedsionkowych - 250- 500 mg 3 razy dziennie w ciągu 5-7 dni, następnie - 250 mg 1 raz dziennie przez 5 dni. Przy stosunkowo łagodnym przebiegu choroby - 250 mg 2 razy dziennie przez 5-7 dni, następnie 250 mg 1 raz dziennie przez 7-10 dni.
Aby wyeliminować zawroty głowy z dysfunkcjami analizatora przedsionkowego pochodzenia naczyniowego i urazowego , przepisuje się 250 mg 3 razy dziennie przez 12 dni.
W profilaktyce choroby lokomocyjnej w kinetozie: 250-500 mg jednorazowo, 1 godzinę przed planowaną podróżą lub w przypadku wystąpienia pierwszych objawów choroby lokomocyjnej. Efekt przeciwpompowania Noofen wzrasta wraz ze wzrostem dawki leku. Wraz z pojawieniem się ciężkich objawów choroby morskiej (w tym nieustępliwych wymiotów) doustne podawanie leku jest nieskuteczne nawet w dawce 750-1000 mg.
W ramach kompleksowej terapii zespołu odstawienia alkoholu w celu złagodzenia zaburzeń psychopatologicznych i somatowegetatywnych w pierwszych dniach leczenia przepisuje się 250-500 mg 3 razy w ciągu dnia i 750 mg w nocy ze stopniowym zmniejszaniem dawki dobowej do zwykle dla dorosłych.
Nie należy stosować dawki podwójnej w celu zastąpienia pominiętej dawki.
U pacjentów z niewydolnością nerek i/lub wątroby przy długotrwałym stosowaniu konieczne jest monitorowanie wskaźników czynności nerek i/lub wątroby.
W przypadku upośledzenia czynności wątroby duże dawki leku mogą powodować hepatotoksyczność. Dla takich pacjentów lek jest przepisywany w mniejszych dawkach.
https://www.vidal.ru/drugs/noophen__38764
  • 512 / 57 / 0
Az sobie zarzuce 2gfenia,25mg backlo i 150mg pregi :D
  • 177 / 53 / 0
Miks zacny, aczkolwiek moim zdaniem albo balko albo feni do pregi. No i nie wyobrażam sobie schodzenia na raz z tych trzech substancji. :halu:
  • 512 / 57 / 0
Po jedno, dwu dniowym takim braniu nic sie nie dzieje, pod koniec fazy zarzucam 250mg homotauryny aby naprawic GABE B i jest git :P
  • 177 / 53 / 0
Niestety muszę zmienić zdanie.
Kilka postów wyżej pisałem, że posiadam dwa rodzaje fenibutu: kryształowy i cukier puder i że oba świetnie działają.
W imię nauki i dla wiedzy potomnych zażyłem dzisiaj 2500 mg fenibutu cukier puder i stwierdzam że jest chujowy. To nie kwestia tolerancji bo taka dawka kryształowego zawsze mnie smyra. Działanie jest bardzo subtelne i szału nie ma. Na dodatek źle się to kapsułkuje bo to się zbija, robi się puch, nie chcę wsypać, generalnie 2/10. Mam tego ponad 50 g jak nie 100 g i mam ochotę to wysypać do kibla. Może pomieszam to z kryształowym, zobaczę. W bliżej nieokreślonej przyszłości spróbuję jeszcze dawki 5 g, żeby sprawdzić czy to jest rozwodniona sraka 50% czy to w ogóle koło fenibuta stało.
Następnym razem jeśli będę zamawiał to na dzień dobry pytam vendora czy kryształ czy puch.

Poprawiłem 150 mg pregabaliny i sobię chilluje, życzę miłego weekendu. :patrzy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.