Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
hustlin'
Ten psychodelik jest najabrdziej kolorogennym psychodelikiem jakim bralem :P
Aczkolwiek wizualnie lipa
P.S
Wracam do malowanki :)
Dlatego 1 zasada nie kieruj sie TR , ? Mozesz sie niezle zaskoczyc
takie porownanie DOC z DOI w il. 3 mg
DOC rozpierdala wizualnei ale brakuje mu tych kolorow co ma DOI
Mysle ze DOC+DOI rozwiaze problem
Jaka jest komunikacja z trzeźwym otoczeniem? I czy bez używania aptecznych usypiaczy istnieje szansa na sen zanim DOI całkiem puści?
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
W moim wypadku jest to najlzejszy psychodelik jaki bralem , lzejszy niz LSD nawet
Nie wypiera psychiki jak to robi DOC .
Moge smialo stwierdzic ze nadaje sie do towarzystwa , aczkolwiek to moja subiektywna opinia ;)
Problem polega na tym, że chcę poznać tę substancję od najsilniejszej strony- wziąć co najmniej cały karton i z każdej strony w spokoju przetestować- nie chcę wychodzić do ludzi, tylko gdyby nagle ktoś potrzebował się ze mną skontaktować to czy dałoby rade się nie sprzedać na czym jestem. Tylko o to mi chodzi.
I jeszcze jak jest ze snem? Będą duże problemy i jeśli tak to na ile najmniej godzin "niechcianego" tripu mam się przygotować?
pozdrawiam
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Dla przykladu (nie z DOx) - ja 22mg 2C-E, drugi kumpel 22mg 2C-E, trzeci 7mg 2C-E. Ten trzeci blagal o karetke.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.