Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
13 października 2021subtelnydotykpiekna pisze: ta mapka z reddita, która tutaj została wrzucona ( i bardzo dobrze !. ) jest wiarygodna a zarazem przydatna?
pytam doświadczonych grzybiarzy, dzięki z góry za odp.
w tym roku koniecznie trzeba zaliczyć debiut na wielkie HALO ;)
Jak pokazała czerwone, to nic nie mogłem znaleźć.
Okolice centrum Mazowsza.
ktoś coś chętnie wspólny trip !??
Rok temu dokładnie 6 października moje pierwsze wyjście na spota zaowocowało znalezieniem ilością łysoli na porządnego tripa ew. dwa spokojniejsze.
Póki co pustki, a mamy już połowę Października.
Nastawiłem się na coroczne psychodeliczne grzybowe oczyszczenie. Przykro mi będzie jeżeli ten rok nie będzie zaliczony naturalnym grzybolcem.
Jak nic nie znajdę to stety-niestety najprawdopodobniej zaopatrzę się w jakiś blotter ale to nie to samo jeśli chodzi o sezon grzybowy.
Pozdrowienia i powodzenia!
Chappiszon
Ja póki co w dwóch wypadach na swoje najlepsze miejsce 80 i 170 gram świeżych i może z 80 na wypadach w poszukiwaniu alternatywnych miejscówek. Tu moja ulubiona chociaż jakaś urodzajna nie jest.
Biegałem w okolicach po łąkach jakiś tydzień temu i niestety nic.
Ktoś coś z okolicy coś może wynalazł ?
Pozdro.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.