Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
04 października 2021alexxandria pisze: Czy ktos ma jakis pomysl na zamiennik w UK? Najlepszy dorazny antydepresant i jedyne co likwiduje wszelakie glody u mnie (naltrekson i baclofen sie nie umywaja)
Ktoś pisał że 2fdck przykładowo się nadaje
Nie próbowałem tylko sugeruję
Natomiast na Wyspach polecam ketamine kupic jest niedroga i dobrej jakosci lepiej niz se syropami bebechy katowac .
Ja juz odstawiam calkiem dexa zostala mi ostatnia dawka do mixu wiecej nie kupuje ale sentyment zostanie bo wprowadzil mnie w ten magiczny swiat 5 lat temu zegnaj stary druhu au revoir !
02 października 2021zyczyc pisze: siema byłem po acodin ostatnio, mieli tylko kode, sprawdziłem na jednej stronie i pisalo lek niedostępny a statystyki dostępności spadly z 80% do 60, co się dzieje?
13 października 2021Valaness pisze: Wpadł mi w ręce Acti-Trin, czytałam że pseudoefedryna może tu trochę namieszać, ale czy w jakiś sposób nie podbije DXM? W ogóle czy 1 butelka wywoła tu jakieś działanie, czy dorzucać jeszcze np acodin? Dodam, że dla mnie przyjemne są już dawki rzędu 300-450
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.