Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
04 października 2021alexxandria pisze: Czy ktos ma jakis pomysl na zamiennik w UK? Najlepszy dorazny antydepresant i jedyne co likwiduje wszelakie glody u mnie (naltrekson i baclofen sie nie umywaja)
Ktoś pisał że 2fdck przykładowo się nadaje
Nie próbowałem tylko sugeruję
Natomiast na Wyspach polecam ketamine kupic jest niedroga i dobrej jakosci lepiej niz se syropami bebechy katowac .
Ja juz odstawiam calkiem dexa zostala mi ostatnia dawka do mixu wiecej nie kupuje ale sentyment zostanie bo wprowadzil mnie w ten magiczny swiat 5 lat temu zegnaj stary druhu au revoir !
02 października 2021zyczyc pisze: siema byłem po acodin ostatnio, mieli tylko kode, sprawdziłem na jednej stronie i pisalo lek niedostępny a statystyki dostępności spadly z 80% do 60, co się dzieje?
13 października 2021Valaness pisze: Wpadł mi w ręce Acti-Trin, czytałam że pseudoefedryna może tu trochę namieszać, ale czy w jakiś sposób nie podbije DXM? W ogóle czy 1 butelka wywoła tu jakieś działanie, czy dorzucać jeszcze np acodin? Dodam, że dla mnie przyjemne są już dawki rzędu 300-450
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.