Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 977 / 222 / 0
Lepiej uważać, ryzyko depresji oddechowej.
  • 24 / 2 / 0
Jak wygląda sprawa z GBL+mirtazapina?
  • 5800 / 1191 / 43
Ta druga nadaje się do usypiania po gieblu.
Nie wiem, po co łączyć te obie substancje, chyba tylko żeby się zajebać do snu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 24 / 2 / 0
Nie z wyboru, po prostu otrzymałem mize od lekarza a G przepisałem sam sobie.
Pytam czy nie będzie większego problemu jak te dwie substancje się spotkają.
  • 5800 / 1191 / 43
No nadają się. Jak chcesz urwać sobie film i rozwalić głowę o szafkę.
Ja bym tego nie mieszał, ale róbcie co chcecie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 142 / 3 / 0
A można GBL z imao?
  • 3362 / 352 / 0
Mozna
  • 40 / / 0
Znajomy GBL+sniffowany bupropion mocno chwalił, podobno zbił wkurwiającą adrenalinę bardzo mocno, ale wiadomo.
bupropion to rekreacyjnie syf, ale wrzucam jako ciekawostkę.
  • 4 / / 0
Witam mam pytanie czy GBL działa lepiej z kryształem? Głównie do sexu substancja GBL wykorzystywana. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam
  • 977 / 222 / 0
GBL ze stymulantami łączy się świetnie, a stosowanie tego miksu do seksu to prosta droga aby rozwalić sobie seksualność, seks na trzeźwo przestaje być atrakcyjny. Totalne zezwierzęcenie i libido wywalone w kosmos.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.