Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 88 / 2 / 0
mnie obecnie alpra rozluźnia w dawce 10 mg. Poniżej niemal bez efektu. Wjebałam się na maxa w nowej pracy, bo strasznie mi zależało, a polegała na przełamywaniu moich największych, gigantycznych lęków.
  • 305 / 40 / 0
Czy ktoś się orientuje czy w odstawieniu Alpry 3 x 2mg dziennie użyteczna będzie dawka pregabaliny 2 x 300mg na dzień?
  • 1537 / 197 / 0
06 października 2021zduszonyszept pisze:
mnie obecnie alpra rozluźnia w dawce 10 mg. Poniżej niemal bez efektu. Wjebałam się na maxa w nowej pracy, bo strasznie mi zależało, a polegała na przełamywaniu moich największych, gigantycznych lęków.
10 mg alprazolamu to kosmiczna dawka , szybko ją zmiejszaj bo nawet możesz umrzeć jak tyle będziesz jeść , mówie poważnie alpra to nie zabawa

co to pregaby nie wypowiem się .

Sam powoli będe chciał rzucić alpre , ale te tabletki są zbyt kochane
  • 305 / 40 / 0
Jutro będę mieć Pregabalinę, mam nadzieję że mi pomoże bo jest mocny zjazd/skręt.
  • 1537 / 197 / 0
@up , 6 mg na dobe w 3 dawkach to alpre masz 24/7 w organizmie na dużym poziomie , ja odczuwam rozbicie na dawce 0,5mg dobra jak nei wezmę , a rolki to chuja pomagają , chyba , ze duzo ich zjesz - piwo pomaga ale alkoholikom nie polecam
  • 586 / 125 / 0
07 października 2021Nicholas6000 pisze:
Czy ktoś się orientuje czy w odstawieniu Alpry 3 x 2mg dziennie użyteczna będzie dawka pregabaliny 2 x 300mg na dzień?
Przy odstawce 2-6 mg klonazepamu + okolo 75-100mg baclofenu dziennie z dodatkiem piwek i kody jadlem prege po 900mg dziennie nawet ale to byla przesada bo konczylem bardziej ukurwiony niz tymi klonami
Mysle ze 3x 2mg to sprobuj na kazde 2mg przyjmowac 150-300mg x 3 dziennie
Sprawdza się w odstawce rowniez microdosing dxm ktory ma dzialanie przeciwlękowe ale musisz na sobie sprawdzić czy ci pomoże
Mi dxm uratowal życie bo bym skończył waląc po kablach dorzucając benzo
Duzo nie kosztuje a daje możliwości imo
  • 305 / 40 / 0
Żadne dragi ani alkohol mnie nie interesują, po prostu mam kurowskiego skręta i chce coś co mnie ustabilizuje a nie uzależni, na Pregabalinie prawdopodobnie zostanę i to na dłużej, bo nie chcę co chwilę w ciężkich sytuacjach ratować się Alprą. Ale dobrze usłyszeć że przy skrętach pomaga. Ale aż tak z ciekawości, co to te całe dxm?
  • 1537 / 197 / 0
pregaba + relanium , bym celował i na początku obcinanie alpry , zejdz z 6 mg do 3 odrazu , i 10 mg rolek np niby drastycznie ale dasz radę , a potem cięcie dalej
  • 305 / 40 / 0
Ja już Alpry nie mam, więc to jest rzucanie typu Cold Turkey właściwie. A do Relanium to ja nie mam dostępu. Mam nadzieję, że ta pregaba zrobi co trzeba.
  • 586 / 125 / 0
W najgorszym wypadku zapic sie da objawy ale przy benzo to chujowe rozwiązanie

Idz do psychiatry powiedz ze odstawiasz i nie mozesz sobie pozwolic na osrodek i popros o cos co zlagodzi objawy i pozwoli spać normalnie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.