Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
24 lutego 2020Terra pisze: Dostałem 1-0-3 doksepiny w dawce 25 mg. Czy ta senność poranna przejdzie z czasem? W weekend jak zacząłem to przyjmować to po dawce porannej 25 mg nie byłem w stanie funkcjonować, w zasadzie zero siły na wszystko. W pracy teraz siedzę i jest jakaś tragedia, a to dopiero jedna tabletka.
Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
14 lipca 2020MatkaB pisze: Też kiedyś dostałam doksepinę na odstawce alkoholowej. Na bezsenność podziałało kiepsko za to w dzień mnie usadziło na tyłku i jakoś przetrzymałam najgorsze.
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.