Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Mi podobają się tematyczne grupki na fejsie, przypominają mi fora ze starego grona. Bardzo pomocne.
Moje prawdziwe konto ma 1 zdjecie na, którym nic nie widać i trzymam je tylko dla kontaktów, mess (sam preferuje signal) generalnie nie wchodzę.
11 sierpnia 2021ZX pisze: Jak nie wierzycie do czego sluzy nowa technologia apple to sie wkrotce przekonacie. W uzytku jest mnostwo technologii przeciwko pedofilom, z ktorego dowolnie korzysta policja na normalnej mocy prawnej na calym swiecie. Jedynym sposobem jest takiej technologii nie robic i wtedy nie da sie zmusic, zeby jej uzyc. Apple jednak ugial sie pod wplywem naciskow od dlugiego czasu, i skrzetnie to przepycha teraz, zeby tylko nie zepsuc sobie imagu. I bedzie was sledzic i do tego ma powiadomienia na policje.
"Your Messenger verification code is G-XXXXXX"
Przyznam, że zdziwienie miałem lekkie. Pieski mi na pejsbuka weszły? xd
Ale żeby przez jedno napisanie taka akcja? Czy to zbieg okoliczności? (W sumie ciężko uwierzyć w taki dziwny przypadek xD)
Z drugiej strony alerty od facebooka mają tytuł facebook. Dziwna akcja xd
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Pij eter, będziesz wielki
Edit: I już nie mam konta na fejsie ;)
Dezaktywacja to nie jest usunięcie danych i wymiksowanie się z serwisu.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.