Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Lepsze to chyba niż walenie bombek z cmc na zołądek pusty. Pewnie już by był rozwalony. Suchym nosem da się oddychać a wrzody to nie bardzo.
Jak nos już nie mógł to Jadlem oczywiście i niezłe dawało po bebechach.
Raz taki spory kryształ połknąłem bo nie było warunków przygotować w chusteczce i chyba się przykleił do ściany żołądka bo miałem przeboje kilka dni z bólem.
Po tym incydencie kruszylem zawsze
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ketony nie niszczą jak meta, bez przesady. A najgorsze to te chlorki byly, jesli chodzi o niszczenie mózgu, czyli cmc-eki.
A ja się właśnie wpierdoliłem w złotych czasach 4 i 3-CMC, jeszcze stacjonarki wtedy funkcjonowały u mnie w mieście z legendarną wiśnią na "trójce"
Cisnienie,ledwo wychodzilem z pracy, 500m do sklepu, trzy wiśnie i trzy palenia. Jak sie skonczyly to wracalem 40km autem do miasta tego samego dnia.
musze cos ze soba wkoncu zrobic
07 września 2021ledzeppelin2 pisze: Ja się nie bawię w ketony z 2 lata a śluzówka nie doszła do siebie. Sucha jest. Raczej sie nie zmieni już.
Ja się dziwiłam, dlaczego waląc ostatnimi czasy raz na kilka miesięcy, jedna z dziurek wciąż nie jest w 100 procentach drożna ;)
A Ty tu piszesz aż o 2 latach przerwy.
I DUPA BLADA.
Masakra, co to gówno robi z kichawką.
O włosach w nosie już nie wspomnę, bo rosną "dziko" :D i jest ich mało. Nadal.
A tak swoją drogą...
Nie mieliście nigdy takiego uczucia, gdy klama już mówi "DOŚĆ", jest zapchana total, a Wam leci z niej taki żrący wysięk?
Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że pod nosem po całej nocy pizgania skóra jest mega podrażniona, aż po górną wargę, ale w pewnym momencie to zaczyna wręcz parzyć, gdy pojawia się taki niekontrolowany strumień.
Z tego co pamiętam, miałam tak zarówno po 3mmc, jak i np. 3cmc. Możliwe, że to kwestia sortu i ewentualnych zanieczyszczeń.
Co myślicie?
Boli, ale pizgasz dalej.
Bywało i tak, choć pewnie był to ostatni dzwonek i szansa na rozkminę typu:
"Skoro to, co pizgam, podrażnia do takiego stopnia... to co to np. robi na dłuższą metę z całymi zatokami i bebechami, w których i tak wszystko ląduje?"
Odpowiedź jest prosta:
zwyczajnie sieje spustoszenie.
Sad, but true.
No i jak to w końcu jest z tymi chlorami i niechlorami?
Niech się wypowie ktoś mądry.
3cmc/4cmc są mniej neurotoksyczne i bardziej kardiotoksyczne, a 3mmc bardziej neurotoksyczne, a mniej kardiotoksyczne?
I czy mam rację, że 3cmc/4cmc szybciej wyparowuje z organizmu (zwała jest krótsza, ale bardziej nieznośna), a z 3mmc ciało oczyszcza się dłużej (zwała trwa dłużej, ale jest bardziej subtelna)?
@Stteetart Ty na pewno będziesz w stanie coś na ten temat skrobnąć.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.