- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Doświadczyłem jednej takiej sytuacji po połączeniu 25 mg(!) kwetiapiny i jednego piwa(!).
Obudziłem się po ośmiu godzinach i się obijałem o ściany, poszedłem dalej spać, myślałem, że na 2-3 godzinki, a się okazało, że minęło kolejne 8 godzin.
Także przespałem 16 godzin.
Napierdala Cię łeb - idź spać.
Jak chlałem w ciągach to łeb mnie regularnie nakurwiał, zapijałem co miałem pod ręką piwem/wódka i nie za dobrze się to skończyło.
ps. jak można odczytać prywatną wiadoość, klikam na czerwony wykrzyknil i nic, ktoś coś?
to nie kwestia mocniejszego dzialania po tym mixie, tylko zniszczenia sobie zoladka po regularnym uzywaniu...
alkohol czy mix alko+leki jest niezdrowy ale z tymi konkretnymi wyjatkowo szkodliwy
wyjatkowo mozna uwierzyc na slowo zamiast samemu przejechac sie...
Aripilek(zamiennik abilify) 1-0-0
Tiasepam 2-2-2
Relanium 1-1-1
moge sobie pozwolic na 3 browary dziennie gdzies ?
I thought I was someone else, someone good
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.