Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 5966 / 1231 / 43
Nigdy nie miałem fb. I mieć już nie będę.
Od początku to mi się nie podobało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1174 / 228 / 23
Ja przeniosłem się na Brave i przeglądarkę DuckDuckGo. Zawsze to lepsze niż Chrome i duckduckgo. Już wyszedłem z tej grupy na fejsie, ale ogólnie i tak tam mało postów.
  • 217 / 117 / 0
A można zachwalać pejsbuczka w tym wątku, czy raczej nie bardzo? Bo jeśli tak, to chwalę się tym co dzisiaj od Grażynek z fejsa dostałem, oczywiście za darmoszkę, no i podpowiadam, że na facebooku jest dużo fajnych grup wsparcia dla osób chorych na coś, w których siedzą ludzie z apteczkami pełnymi fajnych rzeczy, które z pewnych powodów nie podpasowały, i jeżeli ktoś umie spoufalać się pisemnie ze starszymi paniami, te dobre rzeczy mogą być wam dane :3
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 260 / 0
Metoda na wnuczka? %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 268 / 37 / 0
dalbym karme ale chyba nie mozna w tym watku... xd
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
Czy one naprawdę nie wiedzą, ze to nielegalne?
Placiles jej cos za to?
  • 268 / 37 / 0
jak juz odda wszystkie wartosciowe medykamenty to podpierdol jeszcze Grazynke... %-D %-D

albo lepiej jakis szantaz ze zglosisz na policje jak nie bedzie regularnie podsylac... %-D %-D
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 154 / 0
Właśnie chciałem pytać, czy za darmo... w prezencie?
Nie straszcie tych kobietek, bo można później oberwać rykoszetem i mieć przetrzepane lokum.
  • 29 / 4 / 0
Chyba pora usuwać. W sumie i tak nie korzystam.
  • 9666 / 1903 / 2
Mylicie kilka rzeczy 😁
Funkcjonalne używanie fejsa do angażowanie się w 100proc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.