Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 5783 / 1185 / 43
Nigdy nie miałem fb. I mieć już nie będę.
Od początku to mi się nie podobało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1174 / 222 / 23
Ja przeniosłem się na Brave i przeglądarkę DuckDuckGo. Zawsze to lepsze niż Chrome i duckduckgo. Już wyszedłem z tej grupy na fejsie, ale ogólnie i tak tam mało postów.
  • 217 / 116 / 0
A można zachwalać pejsbuczka w tym wątku, czy raczej nie bardzo? Bo jeśli tak, to chwalę się tym co dzisiaj od Grażynek z fejsa dostałem, oczywiście za darmoszkę, no i podpowiadam, że na facebooku jest dużo fajnych grup wsparcia dla osób chorych na coś, w których siedzą ludzie z apteczkami pełnymi fajnych rzeczy, które z pewnych powodów nie podpasowały, i jeżeli ktoś umie spoufalać się pisemnie ze starszymi paniami, te dobre rzeczy mogą być wam dane :3
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 253 / 0
Metoda na wnuczka? %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 268 / 37 / 0
dalbym karme ale chyba nie mozna w tym watku... xd
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Czy one naprawdę nie wiedzą, ze to nielegalne?
Placiles jej cos za to?
  • 268 / 37 / 0
jak juz odda wszystkie wartosciowe medykamenty to podpierdol jeszcze Grazynke... %-D %-D

albo lepiej jakis szantaz ze zglosisz na policje jak nie bedzie regularnie podsylac... %-D %-D
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 154 / 0
Właśnie chciałem pytać, czy za darmo... w prezencie?
Nie straszcie tych kobietek, bo można później oberwać rykoszetem i mieć przetrzepane lokum.
  • 27 / 3 / 0
Chyba pora usuwać. W sumie i tak nie korzystam.
  • 9372 / 1823 / 2
Mylicie kilka rzeczy 😁
Funkcjonalne używanie fejsa do angażowanie się w 100proc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.