Dzisiaj wrzuciłem z rana do kawki [moc: 5, 240ml] połówkę armo - bo jednak za silne się wydawało przy pełnej tabsie. Zadziałało perfekcyjnie - gadka, chęć do działania, skupienie na tym, czym się zajmowałem. Było idealnie. Ba, nawet nie odczuwałem ścisku w żołądku. Podziałało podobnie do 1 fazy amfy albo naaaaaprawdę mocnej kawy. Stan zaczął mijać jakoś po 4/5h, bo potrafiłem sobie ziewnąć. Czułem zejście z organizmu.
Jutro spróbuję wrzucić całą tabsę z rana i zobaczymy, jak zadziała, W moim wypadku bardzo szybko rośnie na to tolerka, co zaobserwowałem, także jestem ciekaw efektów.
19 wrz 2023 - scalenie postów - d5
Zarzucone po dwutygodniowej przerwie o 4 rano po powrocie z za granicy. zobaczymy czy tolerka się wyzerowała ;)
Scalono - surv
Wszystko cacy, tolerka po dwóch tygodniach wyzerowana. dziś pobudka o 3 w nocy, nawet o 6 rano wyszedłem sobie przebiec 6 km i umysł i ciało sprawne ;) Właśnie weszła druga dawka. Piękny środek, tylko definitywnie nie do stosowania codziennego.
31 lipca 2021SteelSlade pisze: Próbował ktoś z was moda lub armo na wieczór/noc? Niedługo szykuje mi się intensywny czas w pracy i zastanawiam się nad wydajnością podczas nocy. Zgaduję, że zniweluje potrzebę spania, ale czy zmęczona głowa po całym dniu nie pokrzyżuje planów podczas skupienia?
25 września 2021Nicholas6000 pisze: Ja odkryłem teraz jaką moc ma dawka 200mg. Zazwyczaj brałem 100mg dwa razy dziennie i robiło to świetną robotę, ale ostatnio miałem pięć dni pracy po 14 godzin i stwierdziłem że będę rano o 5 i o 13 brać 200mg i o mój boże, jakiego to daje kopa do działania! Coś niesamowitego. Do tego świetnie się łączy z alprazolamem, dwa dni miałem takie że byłem na moda i alprze i ta alpragenowa aktywizacja dała dodatkowego czadu i dobrego nastroju. W inne dni Kratom. Pięć ciężkich dni ogarnąłem jakby to był spacer po parku, na prawdę mega jest ten Modafinil. Mam w planach spróbować Armodafinilu, czy ktoś tutaj ma jakieś porównanie konkretnych dawek Moda do Armoda?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.