Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
To jak poppers.
GHB jest popularne w gej klubach bo rozluźnia odbyt przed stosunkiem.
BDO to jak wiadomo taki gorszy giebl GHB
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dziś jeszcze test w mixie z ketonami. Ogolem nie wiem czy dokoncze moglbym komus oddac nawet. Nie ciągnie :)
Tak z ciekawości zobaczyłem jak BDO wychodzi cenowo. Kiedyś GBL tyle kosztował. Ja bym za darmo nie chciał.
Kiedyś pewnie z 30- 40% forum kupowało giebla regularnie. Teraz nikt o BDO nie pisze (więc nie bierze) , a wiadomo jaki uzależniający to był sport. Hajs w błoto.
W tym dziale nie powinno być żadnych dyskusji o tej truciźnie a jedynie informacja "BDO to szkodliwy szajs".
Jedyne sensowne zastosowanie tego to jak komuś się kończy G a nie ma źródła żeby zamówić następne to troszeczkę BDO na redukcję dawek - przy okazji mniej korci, aby przywalić normalną tego syfu.
Ale do schodzenia dawek ujdzie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.