Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
To jak poppers.
GHB jest popularne w gej klubach bo rozluźnia odbyt przed stosunkiem.
BDO to jak wiadomo taki gorszy giebl GHB
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dziś jeszcze test w mixie z ketonami. Ogolem nie wiem czy dokoncze moglbym komus oddac nawet. Nie ciągnie :)
Tak z ciekawości zobaczyłem jak BDO wychodzi cenowo. Kiedyś GBL tyle kosztował. Ja bym za darmo nie chciał.
Kiedyś pewnie z 30- 40% forum kupowało giebla regularnie. Teraz nikt o BDO nie pisze (więc nie bierze) , a wiadomo jaki uzależniający to był sport. Hajs w błoto.
W tym dziale nie powinno być żadnych dyskusji o tej truciźnie a jedynie informacja "BDO to szkodliwy szajs".
Jedyne sensowne zastosowanie tego to jak komuś się kończy G a nie ma źródła żeby zamówić następne to troszeczkę BDO na redukcję dawek - przy okazji mniej korci, aby przywalić normalną tego syfu.
Ale do schodzenia dawek ujdzie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.