Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2084 / 345 / 0
Dosatłem świstek z wezaniem, na którym z grubsza jedyne info to było stanowisko oraz numer tel, pod który mam dzwonić. Nic o art itp.
Nie mam nic wspólnego z dzielnicą gdzie jest ten komisarait- nic. Jak już naginam normy kapitalizmu w charakterze konsumenta zresztą, to zuperłnie gdzie indziej. W rewirze tego komisariatu być może z takim jedym superprzypałowcem (brałem od niego, raz był ranny bo 5min wcześniej zjadł w brzuch kosę :/)miałem kontakt. Usunąłem kontakty. No nawet spokojnie 5 ;lar temu ta akcja sie działa. I nie był to tern przynajeśnu do tej komendy, tylko częsciowo bo bywały rotacje xd
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 357 / 47 / 0
Nie wiem, albo nie rozumiem. Kurwa musisz dopytać na temat jakiegoś pierdolenia na forum? Niedługo może zapytacie który mamy rok?
A bo coś się 5 lat temu działo. Kurwa gdybym się takimi rzeczami przejmował to albo bym dostał 10 lat albo bym się zajebał.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 44 / 9 / 0
Zamiast psuć sobie beret usuwając kontakty i inne tego typu. poprostu zadzwoń pod podany numer z zapytaniem w jakiej sprawie jesteś wezwany? Potem okaże się, że to jakaś pierdoła, a ty już dojścia potraciłeś. Nie popadaj w paranoję.
  • 268 / 37 / 0
11 sierpnia 2021IamYourFather pisze:
Można polemizować z "benzo to dobre leki" ale ok.
zajebiste na wlasnie takie sytuacje :extasy:

sprzatnij chate z przypalu na wszelki wypadek, lyknij benzo i smigaj na komende wyjasnic - lepiej samemu isc przygotowanym niz byc zaskoczonym w najmniej odpowiednim momencie

a ten brak artykulu to normalka nie ma co panikowac bo wlasnie o to chodzi pieskom, bardzo prawdopodobne ze to jakas pierdola
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.