Nie mam nic wspólnego z dzielnicą gdzie jest ten komisarait- nic. Jak już naginam normy kapitalizmu w charakterze konsumenta zresztą, to zuperłnie gdzie indziej. W rewirze tego komisariatu być może z takim jedym superprzypałowcem (brałem od niego, raz był ranny bo 5min wcześniej zjadł w brzuch kosę :/)miałem kontakt. Usunąłem kontakty. No nawet spokojnie 5 ;lar temu ta akcja sie działa. I nie był to tern przynajeśnu do tej komendy, tylko częsciowo bo bywały rotacje xd
A bo coś się 5 lat temu działo. Kurwa gdybym się takimi rzeczami przejmował to albo bym dostał 10 lat albo bym się zajebał.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
11 sierpnia 2021IamYourFather pisze: Można polemizować z "benzo to dobre leki" ale ok.
sprzatnij chate z przypalu na wszelki wypadek, lyknij benzo i smigaj na komende wyjasnic - lepiej samemu isc przygotowanym niz byc zaskoczonym w najmniej odpowiednim momencie
a ten brak artykulu to normalka nie ma co panikowac bo wlasnie o to chodzi pieskom, bardzo prawdopodobne ze to jakas pierdola
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.