10 sierpnia 2021ZX pisze: cos ci chyba sie z tym art 12kk pojebalo
W takich przypadkach, gdzie zamówiłeś 2 razy(nie ma mowy o pomyłce), jeśli nie jest to sprawa z tego tygodnia, czy poprzedniego, grajcie na zwłoke. Jak tylko się da - nie odbierajcie telefonów, nie stawiajcie się na przesłuchania, nie odbierajcie pism. Jak już przyjdzie co do czego - bo i tak nie ma nic na Waszą obronę, możecie powołać się na amnezje. Nie wiem, nie pamiętam, zarobiony jestem. Nigdy nie używajcie słowa "może". Nie pamiętam. Nie wiem. Dawno temu, nie pamiętam. Im bardziej przeciągniecie wezwanie(oczywiście nie do tego stopnia, że będą Was sprowadzać siłą) tym lepiej dla Was. Jeśli płaciłeś w btc, to na 99,9% nie ma na Ciebie żadnego dowodu. Nic nie zrobią.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.