Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Gdy ktoś pyta na forum czy X dawka go pokara, to myślę tylko o tym, że wpływ na to ma pewnie jakaś pojedyncza molekuła serotoniny na wysokim stanowisku, która albo ma dobry humor w robocie albo nie.
czy mieliscie kiedys wariacko szybkie bicie serca po DXM?
wzielam wczoraj 150mg (po rocznej przerwie), po godzinie od wziecia przysnelam i jak za jakies 30min sie obudzilam, to serce WALIŁO mi w takim tempie, że ogarnal mnie lęk, bałam się że zaraz sie zmeczy i przestanie bic:D nie wiedzialam co zrobic, rozwazalam zadzwonienie po karetke.. w koncu poszlam pod maly prysznic i sie uspokoilo, po tym szybko do lozka spac zeby tylko nic znowu nie zaczelo wariować
nigdy nie mialam czegos takiego, po zadnym narkotyku
rok temu bralam po 150 - 225, waze 48kg
wiecie dlaczego tak sie dzieje lub co zrobic zeby to zniwelowac?
Ale raz miałem krzywa akcje z DXM, bo zostało mi w szafce jakieś 150mg, wiec sobie zarzucilem żeby miło i przyjemnie obejrzeć film, posłuchać muzyki etc. Obudziłem się nad ranem cały mokry, łóżko pływało w pocie, że aż nie dało się leżeć. Musiałem iść do innego łóżka suchego, żeby dospać już do przedpołudnia.
Fanatyk lekarstwa
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.