Kurwa, dużo tu nowych użytkowników. Bierze to ktoś z Was na alkoholizm? Jak ja?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Ja biorę na ból istnienia
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie
30 lipca 2021Morfeo pisze: @Baltimore
Ja biorę na ból istnienia
31 lipca 2021Morfeo pisze: Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
Czyli standardzik, już odstawiłem to w pizdu i przez ten sen aż boję się wracać
31 lipca 2021Pdoly pisze: Przez brak efektów odrzuciłam jeszcze 4, czyli łącznie 7 z 25mg. W gruncie rzeczy cieszę się, że usnęłam u siebie na podwórku przy rodzicach rozmawiając z ciocią, a nie w sklepie, bo już wtedy zaczęło mnie bujać. Jakie polecacie dawki żeby było miło? Ważę jakieś 60 kg
31 lipca 2021Morfeo pisze: Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
Trochę osób na reddit i bluelight poleca fasoracetam, choć ten raczej służy do upregulacji receptora, resetu wysokiej tolerancji na agonisty GABA-B.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.