Kurwa, dużo tu nowych użytkowników. Bierze to ktoś z Was na alkoholizm? Jak ja?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Ja biorę na ból istnienia
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie
30 lipca 2021Morfeo pisze: @Baltimore
Ja biorę na ból istnienia
31 lipca 2021Morfeo pisze: Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
Czyli standardzik, już odstawiłem to w pizdu i przez ten sen aż boję się wracać
31 lipca 2021Pdoly pisze: Przez brak efektów odrzuciłam jeszcze 4, czyli łącznie 7 z 25mg. W gruncie rzeczy cieszę się, że usnęłam u siebie na podwórku przy rodzicach rozmawiając z ciocią, a nie w sklepie, bo już wtedy zaczęło mnie bujać. Jakie polecacie dawki żeby było miło? Ważę jakieś 60 kg
31 lipca 2021Morfeo pisze: Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
Trochę osób na reddit i bluelight poleca fasoracetam, choć ten raczej służy do upregulacji receptora, resetu wysokiej tolerancji na agonisty GABA-B.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.