Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 26 / 0
mam do was pytanie drodzy forumowicze
Chcę aby koleś z Polski przesłal mi listem 10 gietów futra jest duża szansa na wtopę? Czy lepiej już DHLEM żeby puścił?
A zapach to slyszalem że pieprz maskuje przed psami

Fuzja -- 909

mam do was pytanie drodzy forumowicze
Chcę aby koleś z Polski przesłal mi listem 10 gietów futra jest duża szansa na wtopę? Czy lepiej już DHLEM żeby puścił?
A zapach to slyszalem że pieprz maskuje przed psam
  • 338 / 104 / 2
@Politoksymann
pieprz, mydło, perfumy, wszystko wjebane w kilka kolejnych woreczków strunowych i będzie git.. Milion takich paczek dostalem bez problemu
  • 268 / 37 / 0
kilka woreczkow strunowych do amfetaminy?? nie wyslalbym, ani nie chcialbym takiej przesylki
moze jakies dopalacze o malo intensywnym zapachu
do amph czy ziola zgrzewarka prozniowa, kilka warst dac i bedzie okej
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Elo. Nie czytam całego wątku, chcę tylko napisać swoje.
Pracowałem w WER poczty polskiej w zabrzu na dwie zmiany. 2-3x w tygodniu widziałem 2 policjantów przechadzających się z owczarkiem niemieckim spokojnym spacerkiem po dziale z paczkami. Resztę chyba sami możecie sobie dopowiedzieć.
  • 184 / 34 / 0
Wiele razy dostawalem w woreczku foliowym zgrzanym.
Pieski moga sobie chodzic codziennie, jeszcze nigdy mi paczka nie przepadla - ale nigdy nie mow nigdy.
  • 11 / / 0
Jak ma wyglądać wysyłka benzosów? Jestem kompletnie zielony a potrzebuje coś wysłać. Myśłałem nad paczką z słodyczami a w środku benzoski. Jak to działa Skanują to jakoś? Im więcej informacji tym lepiej.
  • 268 / 37 / 0
wysylałem normalnie bez szcególnych srodków ostrożności (paczkomaty)
jedyna rzecz którą przypilnowałem to otwieralem pudelka/sloiczki i wpychalem coś żeby przy potrzasnieciu paczki nie bylo nic slychać
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 243 / 0
Dokładnie wysyłanie leków to zadbanie głównie o to by przy potrząsaniu nie było słychać, choć w sumie dla czego ma nie słychać ? Przecież mogą to być np suplementy, ale rozum wysyłającego coś nielegalnie, będzie spokojniejszy jak nic nie będzie stukać XD.
  • 268 / 37 / 0
wiele czasu/pieniedzy to nie kosztuje wiec szkoda nie zadbac o taka pierdole :extasy: zwlaszcza jesli ktos ma na sumieniu wiecej niz glupia paka leków wyslana poczta i przykladowo tytka ziola skitrana pod wyrem... :extasy:

btw wysyłanie leków jest niezgodne z regulaminem, suple tak wgl można? (paczkomaty)
  • 2255 / 384 / 0
@up

A nigdy nie otrzymałeś suplementow paczkomatem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.