Chcę aby koleś z Polski przesłal mi listem 10 gietów futra jest duża szansa na wtopę? Czy lepiej już DHLEM żeby puścił?
A zapach to slyszalem że pieprz maskuje przed psami
Fuzja -- 909
mam do was pytanie drodzy forumowicze
Chcę aby koleś z Polski przesłal mi listem 10 gietów futra jest duża szansa na wtopę? Czy lepiej już DHLEM żeby puścił?
A zapach to slyszalem że pieprz maskuje przed psam
pieprz, mydło, perfumy, wszystko wjebane w kilka kolejnych woreczków strunowych i będzie git.. Milion takich paczek dostalem bez problemu
moze jakies dopalacze o malo intensywnym zapachu
do amph czy ziola zgrzewarka prozniowa, kilka warst dac i bedzie okej
Pracowałem w WER poczty polskiej w zabrzu na dwie zmiany. 2-3x w tygodniu widziałem 2 policjantów przechadzających się z owczarkiem niemieckim spokojnym spacerkiem po dziale z paczkami. Resztę chyba sami możecie sobie dopowiedzieć.
Pieski moga sobie chodzic codziennie, jeszcze nigdy mi paczka nie przepadla - ale nigdy nie mow nigdy.
jedyna rzecz którą przypilnowałem to otwieralem pudelka/sloiczki i wpychalem coś żeby przy potrzasnieciu paczki nie bylo nic slychać
btw wysyłanie leków jest niezgodne z regulaminem, suple tak wgl można? (paczkomaty)
A nigdy nie otrzymałeś suplementow paczkomatem?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.