Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
27 lipca 2021izopropylofenidat pisze: Zauważyłem zabawny efekt po 300 ug, a mianowicie muzyka potrafiła wyraźnie zmieniać tempo. Nagle robiła się wolna (tak jakby ktoś zmniejszył prędkość obracania się płyty winylowej) a po chwili przyśpiesza. Dziwne to było i nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Też to mieliście? :
Kwach i AL-LAD to dla mnie jest to samo jeśli chodzi o efekty. Ale co do wizualów to nie wiem jakby to mialo wyglądać. Dla mnie wszystko bylo jednym wizualem i ciezko bylo ogarnac co tam sie dzieje.
U mnie to wygladało tak, że jak wstrzymywałem oddech, to wszystko zwalniało, natomiast jak wypuszczałem powietrze, to przyspieszało. Pojebana sprawa trochę, kiedyś nawet po 400 mcg czegoś takiego nie zaobserwowałem. Prawie się badtripa nabawiłem przez to.
Ale wracając do tematu AL-LAD z 2015, przechowywany w chłodnym i ciemnym jak d* miejscu - działa z niewielkim spadkiem mocy. :)
Moim zdaniem jak wyczujesz ze LSD będzie już słabło to wrzucaj al-lada, dodam taką ciekawostkę że ten dorzucony AL-LAD nie bedzie wcale długo się ładował, ale tak gdzieś po 4-5 h możesz dorzucać.
Daj relacje z tripa, milego ; )
06 sierpnia 2017ledzeppelin2 pisze: to nofajnie miales tak jakby MDMA ze stymulacja. Jak oceniasz empatie, ueforie i odbiór muzyki??
Sory za lekkie spóźnienie, na forum zaglądam sporadycznie i nie widziałem odp
Stara gwardia pozdrawia z Nl, hehe
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.