libertine pisze: Zgadzam się z przedmówcą. Maluj na grzybach i to najlepiej jakiejś dużej dawce. Potem nie zapomnij się pochwalić co z tego wyszło:D
Po MJ calkiem fajnie, duzo pomyslow do glowy przychodzi i mozna kreske kontrolowac.
DXM rzuca totalnie chaotyczne obrazy, mozna stworzyc cos niebanalnego ale raczej tylko szkic gdyz dysocjacja nie pozwala na dokladne tworzenie linii
Po ayahuasce wzialem zeszyt z zamiarem rysowania, ale skonczylo sie na tym ze bawilem sie kolorowymi tanczacymi pasmami energii ktore zostawial olowek. I zadne rysowanie nigdy nie dalo mi tyle frajdy ile te bazgroly
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
polot myśli znaczny, kreatywność, przynajmniej u mnie, ale za wiele skutków ubocznych w stosunku do możliwie osiągniętych efektów przy nałogowym pisaniu.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.