PS. Nikt po Tobie Ema nie jedzie. Radzimy Ci od serca.
08 lipca 2021ema112 pisze: ale skad ten wniosek ze nie probuje sobie nauczyc radzic? eh.
pytam o redukcje bupry, nie chce juz jej wiecej brac IV tak jak napisalam w poprzednim poscie i innym tez to zawsze odradzam, bo to bez sensu.
nie wiem jak sobie poradze dalej, ale przeciez wlasnie jestem w trakcie rzucania.
niewiele wnosza komentarze o tym, ze jak chce rzucic to mam rzucic, skoro wlasnie to chce zrobic i po to pytam o te dawki bupry, ktore pomoga mi polepszyc skreta i zminimalizuja ryzyko ze bede chciala siegac po opiaty. jak nikt mi nie doradzi to ide na czuja, dzis 1.5, jutro moze 1 albo wcale, zalezy jak sie bede czula.
Fakt jest taki, że już do końca życia będziesz musieć kontrolować siebie, żeby się nie wjebac w to na nowo.
Gwarantuje, że najciekawsze atrakcje zaczną się w momencie szukania faceta, zmiany miejsca zamieszkania itd. No ale o tym pewnie wiesz
Ps masz terapeutę czy sama chcesz to ogarnąć ? Jak sama to powodzenia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie wiem, ile prob to zajmie, nie wiem czy tym razem mi sie uda, ale chce byc czysta. dla siebie i dla moich bliskich, zeby juz nikt nigdy nie musial przeze mnie przechodzic piekla, jakim jest reanimowanie najblizszej osoby i bycie pewnym, ze to juz koniec.
jestem umowiona na druga wizyte u terapeutki, ktora przyjmuje w gabinecie pewnego dosc znanego terapeuty. przekierowal mnie do niej, twierdzac, ze ma doswiadczenie w pracy z mlodzieza. mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie znalezc kogos z kim zlapie nic porozumienia i jednoczesnie nie bedzie tylko glaskal mnie po glowie (chociaz hej, przeciez kazdy czasem zasluzy
08 lipca 2021ema112 pisze: czuje ze sprowadzanie mojego cpunstwa i uzaleznienia do checi bycia dorosla to zbyt plytkie podejscie do tematu, chociaz rozumiem czemu ludzie na forum tak o mnie mysla.
W każdym razie, są tu osoby uzależnione od opio przez ponad dekadę, niektórym z nich udało się odstawić - i nawet oni przedstawiali swoją sytuację mniej dramatycznie niż Ty; nawet ci, którzy grzali dłużej niż Ty żyjesz...
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
pewnie ciezko mi bedzie zmienic te nawyki w wypowiedzi, jesli nie mam wystarczajaco samoswiadomosci, zeby sama je wylapywac.
08 lipca 2021ema112 pisze:
staram sie po prostu mowic otwarcie o tym ze jestem uzalezniona i na tekst przelewam pewnie tez swoje emocje, ktore pewnie z boku wydaja sie nieadekwatne, ale dla mnie sa realne i nawet to cpanie majki przez rok mialo na mnie duzy wplyw i zmienilo moje zycie, bo nie mialam innych fundamentow do podparcia go niz cpanie i imprezowanie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
w tym tygodniu nieproporcjonalnie duzo, ale to dlatego ze w trudnych momentach mam tendencje do odcinania sie od przyjaciol i realizowania potrzeb towarzyskich (i przy okazji zabijania nudy) w miejscach ktore nie wymagaja takiego zaangazowania jak rozmowa 1 na 1. w przyszlym tygodniu na pewno wracam do pracy, bo w tym miesiacu nie mialam jeszcze zadnego zlecenia.
jesli myslicie ze za duzo sie zale na forum to sobie wyobrazcie w jakim piekle sa moi kumple jak chce im sie wyzalic
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.