Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
27 czerwca 2021bulku pisze: Polecam wszystkim film, jest na torrentach
107407943_2771583303064910_8006336657151581590_n.jpg
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
29 czerwca 2021Anhedonik pisze: Jako, iż poprzedni sezon zakonczyl się dla mnie klapą, gdyż zawierzyłem jednej łące przez duże problemy z czasem, a na sezon nadchodzący zagospodarowalem sobie tyle czasu, ile tylko będzie potrzeba, to chciałbym zacząć już czynić przygotowania i rozeznać się w swoich okolicach troszkę. Rozglądam się za ląkami/polanami, abym miał jak najwięcej obszaru do przeszukania, gdy już spadną te wyczekiwane, wrześniowe deszcze i naszła mnie taka myśl, czy skoro już będę widział jakąś łąkę w tej konkretnie chwili, to czy da się stwierdzić w jakiś sposób, czy na niej na pewno będą psylocybki? Moja łąka z poprzedniego sezonu wyglądała idealnie, ale wśród masy grzybowek nie spotkałem żadnej Łysej, a szukałem od września do listopada.
Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę wybierając łąki?
Łąki, na których wypasają się zwierzęta nie są w moim zasięgu za bardzo
Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz.
CÓŻ ZA PIĘKNE PRZEŻYCIE, najlepszy trip ever.
Euforycznie miałem dużo lepszych lotów. Aczkolwiek takiej radości z fraktalowej zupy pięknych nadwiślanskich klimatów nigdy nie miałem, falowe uderzenia tej substancji są 10x bardziej wyrafinowane niż homet czy MiPT. Poczucie połączenia z ciałem także na poziomie którego wcześniej nie doświadczyłem. Zatapianie się w swoim umyślę dało mi trochę wolności, zmieniam życie w przyszłym tygodniu na dwa miechy o 90 stopni a potem całkowity restart w innym mieście, trzeba się ostro zmienić aby powróciło szczęście.
Jedyny minus trip ostro z perspektywy ego, byłem z znajomym pewnie dlatego nie było mi dane wejść głębiej. Jednak pobudzało to moje dotychczasowe nawyki które mogły się wwiercić w korę mózgową aby je kontrolować.
ah kocham grzybki
Po LSD od dila miałem dość ciężkie wielogodzinowe zjazdy, gęsty hasz pomagał ale było niefajnie, co sądzicie? Dostępnego mam lora, cbd, THC, i to co w wolnej sprzedaży w sklepie, plus ewentualnie diazepam mogę próbować wyłudzić.
...
@aspirantkoziol owoce , gumy , okulary ciemne , 6h powinno byc po ale najlepiej wcale . CBD na sen i tyle nie kombinuj z miksami na poczatek .
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.