Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
02 lipca 2021igla83 pisze: U mnie duże dawki pregabaliny 600-750mg. powodują odpływ wszelkich trosk i problemów oraz ogromną ochotę na.....położenie się spać, to samo daje mi kwetiapina bez potencjału uzależniającego, zazdroszczę tym na których prega działa niemal jak kokaina.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Zataczanie czy nadmierna senność występuje u mnie tylko przy benzo lub mieszance dużej dawki pregabaliny z alkoholem. Inaczej ni chuja.
Teraz biorę 300-450 bo jak ktoś wyżej wspomniał schodzi się z niej no nie zbyt wygodnie i lekki prospołeczny benefit jest, jednak działanie stricte odczuwalne tak jak by go nie było.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
03 lipca 2021pomasujplecki pisze: Myślę że to nie kwestia set&setting tylko każdy inaczej może odczuwac działanie pregi, dla mnie zawsze była jak mała kokaina tylko wraz z upływem tolerancji jej działanie zanikalo i traciło sens ale przy dawkach 1g+ coś zawsze można było uaktywnić.
Ciekawe, pokazuje to że pregabalina działa na wiele różnych sposobów w zależności od człowieka lub dawki
Ja dopowiem że jakiś rok temu łączyłem pregabaline z koksem i było niesamowicie, działanie bardzo euforyczne a z drugiej strony nie było po mnie widać że jestem pod wpływem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.