No i właśnie o to chodzi, gimba podnieca się czymś co wyrosło na byciu cool XX lat temu bo było tanie, a teraz to kultywują za gruby hajs, gdzie to kiepska forma ućpania się bo jak sam stwierdziłeś jedynie służy to maskowaniu, lepiej przyjebać na raz.
Przypominam że to forum dla rasowych ćpunów, stara gwardia o ile tu zagląda propsuje walenie szprycy na raz, a nie nadziewanie żelków odpałem dla lansu i baunsu.
09 listopada 2022DonMilek pisze: Jak ogarnąć receptę na Diphergan od rodzinnego?![]()
I wie ktoś skąd łapać info o takich grupkach na tg i o podbnej tematyce?
Pozdrawiam
09 listopada 2022DonMilek pisze: Jak ogarnąć receptę na Diphergan od rodzinnego?![]()
Ziomek mówi, że tak wygladą miksturka : Morphin | Codein | Promethazin
60g morfiny a reszta jak wyżej. Co myślicie o takim specyfiku, sprzedaż widze ma niezła a niedy sie nie zawiodłem jego produkatami. Doświadczenia z codą mam przejściowe, nigdy żadych skutków ubocznych a faza mi sie mega podobała. Co myślicie o takiej miksturze i ewentualnie jak ją dawkować? Zakupiłbym na spróbowanie
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.