kolejny dzień zarzuciłem 2 paczki tj 300 mg kodeiny.. po godzinie jest super relax, zero problemów. cieszyło mnie w końcu życie, do tego kofeina i na koniec piwko. Czułem że mam na wszystko wyjebane, zacząłem myśleć :) więcej nie wezme tego, nie ciągnie mnie na szczęście, zejscie miałem słabe, lęki, niepokój, zaparia na kilka dni dupa zaszyta, przejebane. Zwykle tak jest że co leczy i inne kaleczy.
Pozdrawiam
Od kiedy dawki 2 paczki T przyjęte jednorazowo to dawki lecznicze?Pierwsze słyszę.
opium jako lek w użytku jest od 1800 roku,mamy 2021 ,na kaszel,katar, duszności , gorączkę jest dostępnych full innych leków,które w składzie nie mają magicznego o;))
Biorąc T ,biorąc w ilości 2 paczek na raz nie miałeś na celu złagodzenia objawów fizycznych a się zajebać,co zresztą osiągnąłeś.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.