kolejny dzień zarzuciłem 2 paczki tj 300 mg kodeiny.. po godzinie jest super relax, zero problemów. cieszyło mnie w końcu życie, do tego kofeina i na koniec piwko. Czułem że mam na wszystko wyjebane, zacząłem myśleć :) więcej nie wezme tego, nie ciągnie mnie na szczęście, zejscie miałem słabe, lęki, niepokój, zaparia na kilka dni dupa zaszyta, przejebane. Zwykle tak jest że co leczy i inne kaleczy.
Pozdrawiam
Od kiedy dawki 2 paczki T przyjęte jednorazowo to dawki lecznicze?Pierwsze słyszę.
opium jako lek w użytku jest od 1800 roku,mamy 2021 ,na kaszel,katar, duszności , gorączkę jest dostępnych full innych leków,które w składzie nie mają magicznego o;))
Biorąc T ,biorąc w ilości 2 paczek na raz nie miałeś na celu złagodzenia objawów fizycznych a się zajebać,co zresztą osiągnąłeś.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.