"Oświadczam, że nie realizowałem/am wcześniej recept o
pozycjach: ...........
Jestem świadomy odpowiedzialności karnej za złożenie
fałszywego oświadczenia.
............................................................."
czy coś mi grozi gdy tą receptę zrealizuję?
edit: zrealizowałem receptę
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
We are eternal
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
We are eternal
21 czerwca 2021cbsz pisze: no to lux bo w 30 minut ogarnąłem paczkę poltramu 50mg, 20 kapsułek. wizyta kosztowała 70zł, po 10 minutach miałem 4cyfrowy kod a po 20 minutach tramadol w ręku.
We are eternal
z jednej stronki do mnie zadzwoniła babeczka i powiedziała że max 1 opakowanie mi wypiszę a tak to żebym poszedł do poradni leczenia bólu. trzeba coś wykminić w tym kierunku bo z dokumentacją to na każdej stronie ogarnę od tak.
We are eternal
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.