"Oświadczam, że nie realizowałem/am wcześniej recept o
pozycjach: ...........
Jestem świadomy odpowiedzialności karnej za złożenie
fałszywego oświadczenia.
............................................................."
czy coś mi grozi gdy tą receptę zrealizuję?
edit: zrealizowałem receptę
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
We are eternal
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
We are eternal
21 czerwca 2021cbsz pisze: no to lux bo w 30 minut ogarnąłem paczkę poltramu 50mg, 20 kapsułek. wizyta kosztowała 70zł, po 10 minutach miałem 4cyfrowy kod a po 20 minutach tramadol w ręku.
We are eternal
z jednej stronki do mnie zadzwoniła babeczka i powiedziała że max 1 opakowanie mi wypiszę a tak to żebym poszedł do poradni leczenia bólu. trzeba coś wykminić w tym kierunku bo z dokumentacją to na każdej stronie ogarnę od tak.
We are eternal
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.