Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Chodzi mi o tą promocję z tatry albo Harnasia gdzie pod kapslem można wygrać browara. Tak już od kilku lat co roku mam z 10 kapsli na wymianę a w żadnej żabce w żadnym Asie nie realizują tej promocji. I Browary mi przepadają. Teraz wyczytałem że są jakies sklepy co w tym uczestniczą ale czy jak tam przyjdę z 5cioma kapslami to czy przypadkiem kolo nie powie pokaz paragon - udowonij że to u nas kupiles ?? Czy takie miejsca działają jak skupy ??? Ktoś rozpracował tą promocję ?
  • 3455 / 555 / 2
Teraz też jest? Ona była parę lat temu z tego co pamiętam. Tak czy siak raczej paragon musisz mieć.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 582 / 81 / 0
Kupcie se heinekena albo carlsberga a nie :D
Jestem dość trudny.
  • 961 / 81 / 0
Sieciówki nie mają umów podpisanych z dystrybutorami, tak mi się śniło. Promocyjne kapsle na broko wymieni sklep prywatny, ale to już w innym śnie widziałem.
  • 3245 / 617 / 0
W biedronce u mnie było na kartce w widocznym miejscu że nie ma wymiany na 2 szybkie żubry, a teraz to beka z producentów tatry bo jest jak byk że promocja sprawdz pod zawleczką a zawleczka jest przelotowa, a z kolei raz miałem 2 razy po 2 szybkie żubry to w mini markecie bez problemu wymienili mi na zafoliowany czteropak, po prostu się rozliczają z kapsli i w jednym sklepie prywatnym u nas na drzwiach była nawet naklejka informująca o promocji.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
13 czerwca 2021WujekMorda pisze:
Chodzi mi o tą promocję z tatry albo Harnasia gdzie pod kapslem można wygrać browara. Tak już od kilku lat co roku mam z 10 kapsli na wymianę a w żadnej żabce w żadnym Asie nie realizują tej promocji. I Browary mi przepadają. Teraz wyczytałem że są jakies sklepy co w tym uczestniczą ale czy jak tam przyjdę z 5cioma kapslami to czy przypadkiem kolo nie powie pokaz paragon - udowonij że to u nas kupiles ?? Czy takie miejsca działają jak skupy ??? Ktoś rozpracował tą promocję ?
Mordo nie do końca tak jest po prostu musisz zrobić w ten sposób że kupujesz sobie jedno piwko pogadasz sobie z sklepowym parę razy u niego na kupisz różnego towaru później kupisz znowu jedno piwko i normalnie z nim jak już będziesz się w miarę znał to wtedy sobie normalnie przynosisz te kapsle i na 90% powinien ci to wymienić bez żadnych paragonów.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Zauważyłem pewną prawidłowość jakby w mniejszych miastach jest większe zagęszczenie monopolowych, u nas jest co 100 metrów nieomal miejsce gdzie można kupić alkohol. i jest problem tylko w sklepach typu biedronka.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Kurde....dzisiaj kupiłem przecenioną tatrę już z normalnymi zaślepionymi zawleczkami, a nawet jak bym trafił gratis to i tak promocja tylko do 5tego września.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.