Jak wy recki ogarniacie na tą pregabe?? Z paroma psychiatrami macie do czynienia? Że tak dużo tego macie hehe
Masz rację, ja zapytałem mojego psychiatry o pregabaline (myślałem że nie będzie chciał wdrążyć) a On do mnie ze spoko i że sam lubi pregabaline. I się zastanawiam o to słowo "lubi", czy lubi nią leczyć czy sam jeść
Bezpieczniejsza niż benzo bo już ulotek z benzo nie zmienia a jest wyraźnie napisane że uzależnia.
A Pregaba?
Lekarz nue musi się bać o swój tylek.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Właśnie wróciłem z
mefedronowo-alkoholowej nocki u ziomka. No i już powiększyłem pręgę, 750mg sobie wziąłem. Zobaczymy co będzie za 1.5h
Edit. Kurde chyba po tym mefedron nie działa coś na mnie ta prega. A minęło już 2h.
Btw mam jeszcze z pół kilo phenibutu ale odkąd poznałem pregabe to nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba
Życzę wszystkim udanego weekendu
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.