Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 311 / 53 / 0
Czy można spodziewać się jakichś istotnych interakcji między pręgą a piracetamem?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 35 / 0
A ten fenibut to jak się ogarnia?? XD
Jak wy recki ogarniacie na tą pregabe?? Z paroma psychiatrami macie do czynienia? Że tak dużo tego macie hehe
  • 1974 / 523 / 0
Mi normalnie jedna psychiatra już kolejny rok pisze, obecnie 600mg dziennie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 130 / 19 / 0
jak dla mnie pregabalina to teraz nowy "trend" przy wszystkich zaburzeniach leku uogólnionego, stanach jakichś niby depresyjnych. Mi z buta paychiatra przypisał 150mg na właśnie gadkę o takich stanach a kolejny 75mg kilka op. bez konkretnych wyjaśnień i tłumaczeń. Mam wrażenie, ze na pregabe stała się mega moda wzamian za benzo :świnia:
  • 583 / 35 / 0
Up
Masz rację, ja zapytałem mojego psychiatry o pregabaline (myślałem że nie będzie chciał wdrążyć) a On do mnie ze spoko i że sam lubi pregabaline. I się zastanawiam o to słowo "lubi", czy lubi nią leczyć czy sam jeść 😂
  • 130 / 19 / 0
^dokladnie, poza tym wchodząc do jednego z gabinetów widze całe ściany obklejone "pregabalin sandoz" "pragiola" toz to po prostu nowy trend, lek na wszystko :pacman:
  • 977 / 221 / 0
10 czerwca 2021Swiezzy pisze:
A ten fenibut to jak się ogarnia?? XD
fenibut jest sprzedawany jako suplement diety, na allegro można kupić.
  • 5112 / 886 / 0
Ta prega to nowy hit Big Pharmy.
Bezpieczniejsza niż benzo bo już ulotek z benzo nie zmienia a jest wyraźnie napisane że uzależnia.
A Pregaba?
Lekarz nue musi się bać o swój tylek.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 583 / 35 / 0
Sam sobie nie ufam. Apetyt rośnie w miarę jedzenia hah.
Właśnie wróciłem z
mefedronowo-alkoholowej nocki u ziomka. No i już powiększyłem pręgę, 750mg sobie wziąłem. Zobaczymy co będzie za 1.5h 😁

Edit. Kurde chyba po tym mefedron nie działa coś na mnie ta prega. A minęło już 2h. :halu:
  • 177 / 53 / 0
Poszlo 225 mg. Czuję się jak na łodzi z ambasadorami pokoju i stabilności. Płyniemy z misją pokojową odziani w togi. W radio leci fajna muza, dooijam kawę i idę na sLuga. Jest pięknie. Niedługo mam wizytę, spróbuje zagadać o zwiększenie dawki :* to na dłużej starczy. Obecnie mam 150 mg na dzień i jest zajebiście taki wyskok powyżej jak dzisiaj i jest pięknie. Piękna pogoda i pluszowa rzeczywistosc. Chwilo, trwaj wiecznie %-D

Btw mam jeszcze z pół kilo phenibutu ale odkąd poznałem pregabe to nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :patrzy:

Życzę wszystkim udanego weekendu :*
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.